Nová kolekce šperků Chloé jaro/léto 2014 vás nenechá chladné

Nová kolekce šperků Chloé jaro/léto 2014 vás nenechá chladné

Asymetrie, fantazie, elegantní barvy v kombinaci se zlatou povrchovou úpravou a polodrahokamy, to jsou hlavní atributy šperků Chloé, které si zamiluje každá z nás

Kolekce šperků Chloé jaro/léto 2014 vychází z hladkých asymetrických linií. Moderní neotřelý design je postaven především na originálním provedení jednotlivých kousků.

Pod značkou Chloé si jistě vybavíte masivní náramky, které jsou díky svému tvaru velice slušivé a lichotí i těm z nás, které nemáme útlou ruku. Z této kolekce naprosto vyniká mosazný náramek se zlatou povrchovou úpravu a obrovským černým achátem. K němu skvěle pasuje prstýnek stejného designu.

Nádherné jsou také masivní prsteny korunované čirým jantarem, stejně jako prsten se sodalitem, připomínající naši krásnou planetu.

Dlouhý řetízek s přívěskem tvaru kapky vystihuje elegantní a nekomplikovaný estetický ráz této pařížské značky. I přes svůj masivnější vzhled je přívěsek lehký, neboť je vyroben z dutého skla.

Luxusní šperky z nové kolekce vypadají perfektně nejen jako set, ale i jednotlivě. Uchvátí snad každého a dají se nosit při jakékoliv příležitosti.

Zdroj: chloe.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram