Nová kolekce Tom Ford F/W 2014 ve zlatém lesku

Nová kolekce Tom Ford F/W 2014 ve zlatém lesku

Tom Ford si pro letošní Podzim/Zimu připravil kolekci obuvi ve vytříbeném minimalistickém stylu, který oživí zlaté detaily a pomalu kultovní Tom Ford zámeček.

V nové kolekci obuvi Tom Ford pro Podzim/Zimu 2014/2015 najdete zatím jen pár kousků z prvotřídní kůže. Základem je černá a zlatá, barvy, které perfektně podtrhnout jakýkoli zimní outfit.

Můžete se těšit i na další barvičky jako je fialová, stříbrná a rudá, ale i další materiály především semiš. Jehlové podpatky vedou na celé čáře. Ve zlaté barvě zdobí kotníkové boty vyrobené z kůže krajty, napůl otevřené kožené kotníkové boty se zámečkem i vysoké černé kozačky nad kolena.

Brzy bude k dostání i další zajímavý model kotníkových bot se zlatým funkčním zipem, který zdobí také celou zadní část nejen vysokých kozaček na jehlách ale i těch nízkých kozaček. Právě ty působí nesmírně pohodlně a díky zipu i velice prakticky.


     
 
 

Nechme se překvapit, jaké další modely si pro nás tento skvělý návrhář připraví. A aby vám nic neuniklo, můžete sledovat naše fashion trends, kam den co den přibývají nové kolekce obuvi, kabelek, šperků i hodinek od nejprestižnějších světových návrhářů.

Zdroj: Tom Ford

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram