Nová kolekce účesů Patrika Hagary - ROMANTICKÁ OSOBNOST

Nová kolekce účesů Patrika Hagary - ROMANTICKÁ OSOBNOST

Patrik Hagara, vynikající vlasový stylista a kadeřník, představuje novou kolekci účesů s názvem ROMANTICKÁ OSOBNOST. Smyslné avšak decentní účesy nesou krásná andělská jména.

Nová kolekce účesů Patrika Hagary nás vtáhne do dob romantismu plných emocí, individuality, tajemstvích a fantazie.

Kolekce nese název ROMANTICKÁ OSOBNOST a záměrně zahrnuje pouze tři účesy pojmenované podle andělů, které perfektně doplňují úchvatné šaty z dílny české návrhářky Jiřiny Tauchmanové.

DONACHIELLA
Účes plný smyslných vln nese název podle anděla Donachella, který poskytuje všem citům cíl. Decentní účes vyzařuje hravost a cílevědomost.  Rozpuštěné dlouhé vlasy působí přirozeně, elegantně a maximálně žensky.

BARAKIELA
Nádherný hladký drdol vystihuje vše, co přináší anděl Barakiel – laskavost, úspěch, bohatství a štěstí.

 

S tímto jemným romantickým účesem se Patrik účastnil soutěže INSPIRACE 2015. I přesto, že nevyhrál, účes nebo spíše jeho nositelka Lenka Kovaříková se stala novou tváří v nově otevřeném kadeřnictví Diamondbeauty v Chomutově, jehož majitelka vizážistka Dana Bárová se postarala o make-up k celé kolekci účesů ROMANTICKÁ OSOBNOST.

RABIA
Tento účes vzbudí pozornost svou sofistikovaností. Složitě propracovaný účes svou strukturou oslní stejně jako sluneční paprsky, jež obklopují Rabia, jednoho z deseti andělů slunce.

Zdroj: Patrik Hagara
Foto: Radek Kudláček
Vlasy : Patrik Hagara
Make-up: Dana Bárová
Šaty: Jiřina Tauchmanová
Modelky: Eliška Hurárová, Lenka Kovaříková

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram