Nová květina v zahradě vůní Dolce

Nová květina v zahradě vůní Dolce

Dolce Rosa Excelsa, nově rozkvétající růže v zahradě vůní Dolce&Gabbana dokonale kombinující nevinnost a smyslnost.

Nová okouzlující vůně, která nyní přibývá do květinové zahrady Dolce – Dolce Rosa Excelsa. V návaznosti na květinovou tradici vůní Dolce i ona zachycuje čirou jedinečnost květů růže, ukrývajících svou dokonalou podstatu v čerstvých okvětních lístcích.

Vůně Dolce Rosa Excelsa nás svádí hned dvěma vznešenými druhy růže. Poprvé se ve světě parfémů použila růže známá jako africká šípková, která díky své čistotě a jemnosti dodává okouzlující a svěží charakteristickou vůni, díky níž je vůně Dolce Rosa Excelsa jednoduše nezapomenutelná. Další unikátní složkou je opět růže, tentokrát však turecká. Tato výrazně ženská květina je ve světě parfémů velice vzácná pro svou vysoce intenzivní vůni.

Výsledkem je svůdně elegantní vůně, která jen potvrzuje kvality celé řady parfémů Dolce&Gabbana Dolce.

Srdce této mimořádné vůně tvoří opulentní tóny okvětních lístků tureckých rudých růží, které doplňuje mladý svěží duch jedinečné africké šípkové růže, konvalinky a bílé amarylis z původní vůně Dolce. Vůni otevírají sladce vonící lístky neroli a květy papayi. Tyto květinové složky dokonale doplňuje pižmový základ s tóny santalového dřeva a kašmeranu.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram