Nová orientální pánská vůně Salvatore Ferragamo

Nová orientální pánská vůně Salvatore Ferragamo

Nová pánská vůně Acqua Essenziale Blu byla vytvořena coby pocta modré – její svěží a intenzivní tóny oslavují energii a charisma současného moderního muže.

Stěžejní estetickou složkou v tvorbě módního domu SALVATORE FERRAGAMO byly vždy barvy a k těm nejoblíbenějším patří modrá, která symbolizuje nekonečné množství inspirace, která dala vzniknout i nové pánské vůni Acqua Essenziale Blu.

Nová vůně SALVATORE FERRAGAMO Acqua Essenziale Blu je opatřena jednoduchým flakónem s průzračného skla, vyjadřujícího mužnou eleganci a svobodu. V kombinaci s podmanivě tmavě modrým odstínem působí smyslným a sofistikovaným půvabem.

 

 

Samotná orientální vůně je inspirována akordem vodního toku, což jen umocňuje autentický styl značky Salvatore Ferragamo. Pikantní vibrace zeleného kardamomu se snoubí s energií citrusů a osvěžující nótou bergamotu, aby společně vytvořily intenzivní i jemné úvodní tóny. V srdci nás čeká překvapující zvrat v podobě kaskalone* podpořeného přítomností cedru z pohoří Atlas, kouřově koženou stopou papyru a mužnou vůní levandule. Základ je plný intenzivní esence benzoinu propojené s hřejivým tónem pačuli, fazolek tonka a ambroxu.

LINIE

Eau de Toilette Spray                      30 ml                  1.169 Kč
Eau de Toilette Spray                      50 ml                  1.559 Kč
Eau de Toilette Spray                    100 ml                  2.169 Kč
After Shave lotion                          100 ml                 1.350 Kč
Shampoo and Shower gel              200 ml                     750 Kč
Deostick                                         75 g                        670 Kč

 

Zdroj: fann.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram