Nová pánská kolekce Desigual jaro/léto 2014

Nová pánská kolekce Desigual jaro/léto 2014

Španělská značka oblečení Desigual patří mezi nejprestižnější značky Evropy. Nebojte se dát najevo svůj osobitý styl a inspirujte se novou pánskou kolekcí, která vás nenechá lhostejným

Kombinace barev, zábavy, luxusu, svěžesti a skvělých střihů tvoří ze značky Desigual malé umělecké dílo módního průmyslu. Moderní a hravé kousky španělské módní značky Desigual vás nikdy nezklamou.

Pánské oblečení z nové kolekce si zamilujete. Kolekce je velmi hravá s nápaditými a humornými potisky. Výrazný je také květinový motiv inspirovaný Miami. Nebo námořní motiv a motiv hvězdy, kdy jsou často kombinované různé odstíny modré a námořnicky modré. Pro ne tak odvážné muže najdeme v kolekci i jednoduché kousky jemných barevných odstínů bez výrazných motivů.

Kolekce je zaostřena na košile formálního i sportovního střihu. I přes svou ležérnost jsou nekonvenční a originální. Desigual má ve své pánské kolekci také hravá trika, úplety, mikiny, saka, džíny, kraťasy, boxerky i skvěle vypadající a praktické pánské tašky.

Nové modely jistě oživí váš šatník.

Zdroj: desigual.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram