Nová pre-fall 2018 kolekce Michael Kors

Nová pre-fall 2018 kolekce Michael Kors

Michael kors představil novou ready to wear kolekci, plnou moderního eklekticismu. 

Nová kolekce Michael Kors pro konec léta 2018 je opravdu rozmanitá. Je totiž založená na modernim eklekticismu, ve kterém skládá dohromady prvky různých stylů a období. Výsledkem je opravdu zajímavá kolekce plná ženských květinových vzorů ale i sportovních motivů.

V kolekci nalezneme jak kousky vhodné na každodenní nošení, tak i róby na důležitější události nebo formálnější oblečení. Často jde o neojedinělé kombinace, které mohou vypadat neočekávaně dobře. Od červených večírkových šatů 50. let přes košilové šaty a  panenkovské minišaty 70. let, sladěné s vysokými motorkářskými botami evokující grunge fázi ve stylu Courtney Love. Všednější vzhledy reprezentují high-wasted džíny, kalhoty s puky nebo hedvábné pyžamové kalhoty s potiskem

Michael Kors pre-fall 2018

Líbí se mi kontrast této sezóny a romantických a okouzlujících prvků spojených s elegantními střihy. Je to směsice ženskosti, uhlazenosti a atletismu. Podle mého názoru je to perfektní smršť toho, co ženy dnes chtějí nosit. Celá kolekce je především založená na moderním eklekticismu.” komentuje kolekci Michael Kors. Celá kolekce působí trochu méně uspořádaně, než je zvykem, protože Michael Kors totiž navázal na trend oblékání podle nálady, namísto pravidel.

Michael Kors pre-fall 2018

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram