Nová řasenka Masterpiece Transform od Max Factor

Nová řasenka Masterpiece Transform od Max Factor

Redakce Moda.cz měla možnost vyzkoušet za vás zcela novou objemovou řasenku od oficiálního Make-Up partnera Czechoslovak TopModel.

Do rukou našich redaktorek se v uplynulých několika málo dnech dostala zbrusu nová objemová řasenka Masterpiece Transform od kosmetického profesionála Max Factor, který je úspěšným oficiálním make-up partnerem CZECHOSLOVAK TopModel.

Masterpiece Transform od Max Factor disponuje úzkým kartáčkem se speciálně umístěnými štětinkami, které dokáží hladce zachytit i ty nejjemnější řasy v koutcích oka, což je zárukou kompaktního a vysoce kvalitního výsledku. Obrovskou devizou, kterou skutečně oceňujeme, je ale krémové objemové složení, které řasám prakticky okamžitě dodává dramatický „wow“ efekt.

Objemová řasenka Masterpiece Transform, která si svou premiéru odbyla společně s make-upem Skin Luminizer už v září 2014 na módní přehlídce značky Victoria Beckham A/W 14 v rámci newyorského Týdne Módy, se na českém trhu objeví už během listopadu za doporučenou cenu 399 korun. Uvedena ale bude za akční cenu 299 korun, tak buďte ve střehu, dámy.

 

Zdroj: Max Factor

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram