Nová sportovní kolekce H&M

Nová sportovní kolekce H&M

Ať už se chystáš na workout dřinu nebo do gymu, H&Mko ti dodá notnou dávku pohodlí a stylu.

Od okamžiku, kdy se nejlepší český tenista dohodl na úzké spolupráci se švédským módním řetězcem, už uběhly dva roky a Tomáš Berdych coby ambasador společnosti H&M za tu dobu představil hned několik sportovních kolekcí, které zdárně prošly těmi nejtěžšími zátěžovými testy přímo na okruhu ATP.

Ano, ve většině případech se skutečně jednalo o kolekce sportovního oblečení pro muže inspirované Tomášovým každodenním chlebem, tedy tenisem. Proto byl kladen velký důraz na materiály, které odolávají často extrémním vlivům, přitom ale umožňují volný pohyb po dvorci a účinně bojují s nadměrným pocením.

Tentokrát je zde ale něco úplně jiného. A sice nová sportovní kolekce, kterou H&M a Tomáš Berdych představují v kampani, jež českého tenistu zachycuje v plném tréninku. Jde totiž o kousky k tomuto účelu jako stvořené. Zatímco jsme byli v minulosti zvyklí pouze na trika a šortky volně nositelná i do města, novou kolekci ocení spíše ti, kteří svůj život pojali aktivně a tráví dlouhý čas v posilovně či workout tréninkem.

 

Nová sportovní kolekce H&M je doslova nabušená stylovými kousky vyrobenými z prodyšného a rychleschnoucího materiálu klasických i ergonomických střihů, které skvěle kopírují konturu postavy. Najdete zde vše potřebné pro svůj aktivní život od triček s dlouhým i krátkým rukávem a tílek, sportovních legín a kraťasů, až po vesty a sportovní bundy s kapucí.