Nováček na českém trhu: kosmetika LOLLIPOPS

Nováček na českém trhu: kosmetika LOLLIPOPS

Před nedávnem do České republiky dorazila nová dekorativní kosmetika přímo ze samotné Paříže! Je mladá, kvalitní a šarmantní. Stačí se na ni podívat a rázem se ocitnete uprostřed pulzujícího města módy

Lollipops je francouzská kosmetika, která vznikla až v roce 2010. Je tedy na trhu jen krátce, ale přesto je snadné se do ní zamilovat. Vyznačuje se především romantickými vintage obaly. Snadno vás okouzlí na první pohled a později nezklame ani svou kvalitou. Balením může trochu připomínat americkou kosmetiku Benefit.

Všechny produkty se vyrábějí přímo ve Francii nebo v Itálii, takže na obalech nedohledáte žádné PRC. Myslím, že kvalitu nám tyto dvě země mohou rozhodně zaručit. Lollipops je vyráběna bez konzervantů i parabenů, což ji přidává další body. Příměsí bývá bambucké či avokádové máslo nebo vitamín B5. Značka nabízí širokou škálu produktů od báze pod make-up přes lesky na rty a oční stíny až k lakům na nehty. Nepočítejte s tím, že v jejich nabídce naleznete křiklavé odstíny zelené či žluté. Všechny výrobky jsou v tónech růžové, hnědé, červené a jako ozvláštnění mezi laky na nehty září jeden tyrkysový. Odstíny jsou elegantní a sofistikované stejně tak jako jejich obaly. Na rtěnce naleznete otisky rtů, na řasence obrysy lodiček a psaníček, tekuté linky zdobí černá krajka. Obaly jsou vyrobené ze zvláštního materiálu, který se nezašpiní a jako bonus jsou velmi pevné. Při cestování se tak o ně nemusíme bát.

Další články o kosmetice

Lollipops nabízí jak lesky na rty, klasické rtěnky, tak i rtěnky matné. Jsou hydratační a obsahují mimo jiné i vitamín B5. Na co ale rozhodně nesmíme zapomenout, jsou stejně rozkošné názvy jako obaly. Najdeme tam Jolie Poupée, Irresistible Rose nebo Paris Love Story.

V Česku produkty Lollipops makeup France seženete v parfumeriích Fann nebo na jejich e-shopu. Zaujala vás tato značka? Půjdete se na ni alespoň podívat?

Zdroj obrázků: myfatpocket.com, beyouwithlove.over-blog.com, leroseauxjoues.com, lollinews.fr, illusoire.blogspot.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram