Nové Gucci Bamboo bags

Nové Gucci Bamboo bags

Bamboo kolekce od Gucciho má nové přírůstky! Kabelky a batůžky z nejrůznějších druhů kůže plné barev vás dostanou svou sofistikovaností a originalitou.

Slavné Gucci Bamboo kabelky mají za sebou dlouhou historii. Objevily se poprvé roku 1947 a od té doby si svými jedinečnými a nápaditě zakřivenými rukojeťmi získaly velký obdiv.

Zprvu měly jednoduché tvary, kdy poutavým prvkem byla právě bambusová rukojeť. S postupem času dostávaly nové barvy, zajímavé linie a další bambusové detaily. Nejnovější inovace Bamboo kabelek na nás svým provedením působí jako afrodiziakum.



Bývalá kreativní ředitelka Gucci Frida Giannini se rozhodla oživit tyto kultovní kabelky novým způsobem. Vdechla jim energii v podobě kolorované krokodýlí kůže mnoha zářivých odstínů. Ale nechala se inspirovat i jemnými krémovými barvami, které v kombinaci s bambusovými detaily působí opravdu půvabně. A samozřejmě nesmí chybět ani decentní kousky v klasické hladké černé kůži, hnědé a šedé.




Z nových kabelek cítíme dotek Asie v podobě světlého, tmavého i černého bambusu. U některých modelů jsou to i ostré linie a minimalistické provedení. Nové Bamboo kabelky sebou přináší také závan z daleké Indie - střapce, jasné barvy jako je korálová či tyrkysová a jejich kombinace nás odkazují na nepálskou kulturu.


Obrázky: gucci.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram