Nové hodinky kolekcí Dior VIII a La Mini D de Dior

Nové hodinky kolekcí Dior VIII a La Mini D de Dior

Hodinky Dior jsou identické svými výraznými estetickými vlastnostmi. Kolekce hodinek jsou takové malé umělecké sbírky, jsou dokonalým doplňkem pro všechny příležitosti a alespoň jedny by měla mít každá žena

Hodinky Dior jsou rozděleny do několika kolekcí, které s letošním rokem postupně vítají nové přírůstky.

Dior VIII
Nejnovější kolekce čerpá svou inspiraci z lásky k architektuře. Výsledkem jsou elegantní a nadčasové hodinky plné grafických linií. Zrcadlí v sobě dámský šatník, obsahují jak hodinky k dennímu nošení, ke koktejlkám tak na večerní akce.

Symbolická kolekce Dior VIII je obohacena o keramické a metalické hodinky s barevným páskem.

Dalšími zajímavými kousky jsou velice ženské hodinky z bílého zlata a růžových safírů.

Více o hodinkách zde

Dior Christal
Tato kolekce vznikla v roce 2005 a je vrcholem talentu práce s barvami, jímž Christian Dior oplývá. Hodinky z kolekce Dior Christal jsou především dekorativní. Hlavním atributem je safírové sklo tónované v jasných barvách.

D de Dior
Hodinky D de Dior jsou inspirovány pánskými hodinkami. Odráží v sobě hravost a poetičnost první návrhářky této kolekce Victorie de Castellane. Snoubí se v nich ženskost a zručnost klenotníka, který využívá především diamanty, drahé kameny a polodrahokami.

Nové tři kousky, verze La Mini D de Dior.

Chiffre Rouge
Jedná se o ztělesnění pánského stylu značky Dior. Inspirací je samotný módní dům v koncentraci s aspektem grafických standardů, jako je asymetrie, červená a výrazné linie.

Dior Grand Soir
V těchto výjimečných hodinkách z kolekce Dior Grand Soir se pojí kreativita, rafinovanost a sofistikovanost samotné značky Dior.

Zdroj: en.worldtempus.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram