Nově otevřený Myskino Butik v Praze snoubí svět luxusní přírodní kosmetiky a parfémů

Nově otevřený Myskino Butik v Praze snoubí svět luxusní přírodní kosmetiky a parfémů

První butik v České republice značky Myskino je zaměřený na francouzské niche parfémy a luxusní přírodní kosmetiku. Sídlí v centru Prahy na Vinohradské třídě.

Známý concept store Myskino je nyní možné obdivovat i v Praze. A nejenom to, můžete si zde vyzkoušet jedinečné vůně a to nejlepší z poctivého parfumérského řemesla. Minimalistický a světlý interiér vás přilákají nakouknout blíže do butiku. Ze značek tu najdete například Antonia Burrell, která je založená na vzácných rostlinných olejích, extraktech bylinných I zeleninových, šťávě z aloe vera a kombinaci výjimečně účinných látek, které tak ve vzájemné synergii nabízejí komplexní ošetření každé pleti. Z dekorativní kosmetiky v Myskino sortimentu pak určitě zaujme Henné Organics, značka rovněž čistě přírodních tónovaných balzámů, masek a peelingů na rty, které se postarají nejen o dokonale sytou barvu, ale i maximální výživu a ochranu okolí rtů. Austin Austin je jednoduchá řada péče o vlasy, ruce a tělo, založená na maximální péči a precizním výběru surovin. Vše je zabaleno do malých uměleckých děl, krabiček a lahviček, na jejichž výrobě se podílí přední současní umělci.

Z niche parfému, na které se Myskino butik zaměřuje, můžeme vyjmenovat například značku Nicolaï. Nicolaï Parfumeur-Createur má bohatou historii a svůj úspěch si získává nejenom v rodné Francii. Za touto značkou můžete vidět pouze zcela raw ingredience nejvyšší kvality, tedy přírodní složky jako například indonéské pačuli nebo esenci z turecké růže. Na vysokou kvalitu si zakladatelé Patricie a Axela de Nicolaï potrpí.

Zajděte se osobně podívat do Myskino butiku v Praze nebo mrkněte na myskino.cz.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram