Nové plesové šaty Petry Brzkové na fotografiích z Dubaje

Nové plesové šaty Petry Brzkové na fotografiích z Dubaje

Česká návrhářka Petra Brzková si na své konto připsala další řadu povedených plesových modelů. Aby toho luxusu nebylo málo, focení proběhlo v Dubaji. 

Česká návrhářka Petra Brzková opět zamířila do Dubaje, kde pro ní fotografka Karolína Duschková nafotila několik nových plesových šatů. Focení proběhlo za účasti hned dvou modelek - finalistky České Miss Ivany Loušové, která trvale v Dubaji žije a také dubajské letušky Kristýny Kloučkové. Snímky zachycují rozevláté bílé šaty s plastickými červenými květy na promenádě a několikero dalších modelů laděných hlavně do šedé a stříbrné na balkóně jednoho z luxusních dubajských bytů nebo při projížďce na jachtě. A proč zrovna Dubaj? "Do Dubaje jsem se tak trochu zamilovala. Přesto, že jsem tam fotila už potřetí, pokaždé je focení úplně jedinečné. Nejdříve jsme fotili u moře, pak v poušti a teď přímo ve městě," vysvětluje Petra Brzková. 

Dubaj návrhářka objevila právě díky své kamarádce fotografce Karolíně Duschkové, která v Dubaji několik let žila. Tím se Petra Brzková dostala k jednomu z nejluxusnějších měst světa. "Cestu ale pokaždé skloubím i s výběrem a nákupem nových materiálů, pro které je Dubaj jako stvořená. I šaty, které jsme tu tentokrát nafotili, jsou ušité z místních materiálů," dodává Petra Brzková.  

Šaty a styling: Petra Brzková

Foto: Karolína Duschková

Modelky: Ivana Loušová

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram