Nové trendy v oblasti beauty

Nové trendy v oblasti beauty

Které nové beauty trendy nás zaujaly? Některé jsou inovativní, jiné náročné a další poněkud zvláštní. Za zkoušku ale rozhodně stojí každý z nich.

Beauty trendy jsou tím nejvrtkavějším, co nám módní průmysl rok co rok, sezónu co sezónu představuje. Jak se letos povede kosmetickým tipům, které jsou označovány za best of? Švestkový odstín, nové typy manikúr i očních stínů vypadají, že mají velmi dobrý potenciál k tomu vést si i v každodenním životě dobře. Pokud na ně ovšem budete mít odvahu.

Dokonalá švestková

Švestkový odstín, sytý a romantický, byl velmi oblíbený během přehlídek pro jarní a letní sezónu tohoto roku. Na rtech, očních víčkách, na nehtech. Takový odstín fialové se bezpochyby hodí i pro podzimní období. V roce 2015 tak můžete se švestkovou strávit více času.

Negative-space manikúra

Manikúra, jež střídá barvy s průhledným lakem, se nazývá negative-space a momentálně se o ní píše všude. Další z trendů přehlídkových mol se může dostat i k vám domů. Úprava nehtů je jednoduchá, čistá a nenáročná. Provedení negative-space je čistě na vás. Inspirovat se můžete na internetu, fotografií s tímto novým trendem je skutečně dostatek.

Kouřové oči v barvách

Kouřové stíny jsou stokrát opakovaným trendem. Pořád se vrací, a to tak často, jako by jim nikdy neodzvonilo. Nově ale make-up artisti přišli s barvičkami. Kouřové stíny to tak zjemní a ozvláštní. Pořád ale máme pocit, že jakmile použijete jinou barvu než černou, šedou, modrou nebo jiný tmavý odstín, budete vypadat jako oběť domácího násilí s monoklem. Jestliže vás ale baví hra s barvami, můžete kouřové stínování s jinou barvou než černou vyzkoušet.

Manikúra jako z vodovek

Nalakovat si nehty tak, aby vypadaly jako namalované vodovkami, nevypadá lehce. Musíte být tak trochu umělkyní. Zjednodušit by vám práci mohly následující tipy: vytvořte si paletu vybraných barev tak, jako byste chtěla malovat temperami na papír. Malý štěteček do nich pomalu namáčejte a barvu nanášejte na nehet. Opatrně a pečlivě, vodovková manikúra nepřesnosti neodpouští a zabere vám několikanásobně více času než obyčejný průhledný lak. Ale výsledek stojí za to.

Foto: refinery29.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram