Nové úspěšné tváře světového modelingu

Nové úspěšné tváře světového modelingu

Kdo bude hvězdou přehlídek příští rok? Je jich hned 12, které již pomalu září!

Celosvětové parametry modelingu se rapidně změnily. Nestačí již souměrná tvář a unikátní vzhled. Nyní se klade důraz na postoj, přístup k životu, osobní styl a osobnost spolu s charakterem. Ano, dostat se do modelingu je tedy čím dál tím těžší. Naprosto netypické kráse se dostává velkého prostoru spolu s androgenní proměnlivostí vedle občasného klasického vzhledu. Nosí se zkrátka netypický půvab. Jen tak mají nové modelky šanci uspět v celosvětovém měřítku. Tyto mladé dámy mají skvěle našlápnuto a už teď se těší velké oblibě mezi návrháři.

Maike Inga

Mladičká Němka si podmanila publikum jako modelka, která zahajovala Prada přehlídku pro jaro 2019. Svou podobností a krátkým účesem ztělesňuje současnou Twigy. Šla již také přehlídky pro Stella McCartney, Valentino a Givenchy.

Mads Mullins

Americká rodačka z Washingtonu se před rokem marně snažila prorazit se svými dlouhými zrzavými loknami, a tak se ostříhala a odbarvila na platinovou blond. To jí přineslo obsazení v přehlídkách pro Celine, Saint Laurent a Coach. Návrháři si ji vybírají pro punkový vzhled a osobitý přístup. 

Licett Morillo

Modelka, která ještě před měsícem pracovala v továrně na plast v Dominikánské republice, změnila svůj život, když poprvé v životě šla přehlídku pro Pradu. Byla historicky první tmavou modelkou, která přehlídku uzavřela. Její úspěch pokračoval ladnou chůzí po mole pro Saint Laurent a Celine. 

Natalia Montero

Kolumbijské kořeny v sobě nezapře jiná Natalia. Milovnice salsy si svým tancem vypracovala postavu, kterou chtěli mít na mole mnozí návrháři včetně Balenciaga, Chloe a Loewe. Povídá se v módních kruzích, že se o ni zajímá nejeden módní fotograf. 

Alyssah Paccoud

První sezóna pro mladičkou kanadskou krásku znamenala jediné: ocitla se mezi ostřílenými profesionálkami na přehlídkách Tom Ford, Chanel a Burberry. Alyssah je důkazem, že klasická krása nikdy nevyjde z módy. Díky svému nadčasovému vzhledu přinesla na každou přehlídku nenásilnou eleganci. 

Bomi Youn

Jižní Korea přinesla celosvětové módě perfektní mix vzhledu, který je roztomilý, ale také ostrý jako nůž a cool v podobě mladé modelky. Genetická výbava dosáhla u Bomi výjimečného výsledku a návrháři se prali o její přítomnost na přehlídkách. Fendi, Missoni i Christian Dior si jí zamilovali.

Kaila Wyatt

Zrzavé vlasy, které se často objevovaly na přehlídkách pro jarní sezónu 2019, patřily rodačce z Arkansasu. Kaila si svým androgenním vzhledem, proměnlivostí a přizpůsobivostí podmanila Rodarte, jako éterická múza, ale i Celine, kde byla za novodobou mladou legendu, co se stylu týče. 

Jordan Daniels

Z Nového Zélandu se vynořila Jordan, která má své kořeny v Jihoafrické republice. Její kariéra se nastartovala po její školní přehlídce, kde si ji někdo náhodou všiml. Jordan je žádaným zbožím po celém světě, a to díky své nekonvenční kráse. Šla již přehlídky pro Miu Miu, Alexander McQueen, Prada nebo Loewe. 

Cyrielle Lalande

Studentka biologie v Paříži byla objevena agentem přímo na ulici. Její postupný začátek v roce 2018 se pro sezónu 2019 rozjel velkou rychlostí. Louis Vuitton se do ní přímo zamiloval. Objevila se také u Paco Rabanne a JW Anderson. Netypický vzhled je její výsadou.

Sara Eirud

Nepřehlédnutelná žokejka ze Švédska byla objevena přímo na dostizích. Pro ni distinktivní držení těla se stalo novým trendem na přehlídkách spolu s jejím originálním půvabem. Sara závodí profesionálně a koně jsou velkou součástí jejího života. Považuje se za nejpopulárnější modelku nadcházející sezóny. 

Indira Scott

Osobní styl a dynamická přítomnost se vyplatila modelce z New Yorku. Její excentrický charakter a extrovertní povaha se líbila u značky Dior a poté následoval Coach, Ralph Lauren a Savage x Fenty. Mimo roli modelky pracuje se svou sestrou jako návrhářka a módní konzultantka. 

Zoe Thaets

Belgie vyslala do světa potencionálně dokonale všestrannou modelku Zoe, která šla jarní přehlídky pro všechny významné francouzské značky v čele s Dior a Jacquemus a také pro Marc Jacobs. Její netypická krásná tvář je možnou předzvěstí kosmetické kampaně, protože je opravdu okouzlující a výjimečná!

Zdroj; vogue.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram