Nové vůně pro něj i pro ni od Johna Richmonda

Nové vůně pro něj i pro ni od Johna Richmonda

Módní dům John Richmond rozšiřuje svou kolekci partnerských vůní o zcela nové duo vůní "X" WOMAN a "X" MAN.

Nové vůně Richmond "X" jsou určeny pro mladé, kteří se dívají dopředu, drží krok s novými trendy a jsou hrdí na svůj individuální styl. Obě vůně nepostrádají na moderním a veskrze inovativním vyznění ať už jde o jejich vonnou kompozici či vizuální pojetí.

Jak pánská, tak i dámská vůně JR "X", je obsažena ve flakónu štíhlého profilu s absolutně symetrickými liniemi a masivního skla se zaoblenými hranami. Hlavní rozdíl je v barevném pojetí, kdy pánskou vůni zdobí elegantní modrý odstín a do uzávěru rozprašovače je vyražen symbol ve tvaru žiletky. Naproti tomu, dámská vůně je zahalena do moderního fialkového odstínu a výjimečně ženské vyznění symbolizuje malé srdíčko na vrcholu samotného flakónu.

Vůně Richmond "X"  WOMAN

Bohatý parfém je plný barev i svůdných tónů. Svěží a šťavnatá vůně jablka se snoubí s jiskřivou veselostí malin a kolem se jako neviditelná stuha ovíjí nóta osmanthových květů. Na ni navazuje srdce představované plnou náručí romantických frézií, šťavnatě sametových lístků fialek a krémově hebkých heliotropů. Základu nechybí intenzivní a smyslný akcent vanilky, chvějivá hloubka cedru a vášeň ambrového dřeva.

Vůně Richmond "X"  Man

Otevírá se čerstvým koktejlem z citrusů, černého pepře a lístků fialek. Následuje srdce tepající v rytmu osvěžujících levandulových akordů podkreslených basovou linkou kašmeranu. Základ odhaluje silný a smyslný dřevitý mix s dominancí hřejivé přítomnosti fazolek tonka.

Linii obou vůní skvěle doplňuje i sprchový gel parfémovaný identickou vůní jako toaletní voda, který vám při sprchování dodá pocit svěžesti a energie.

Linie

Eau de Toilette Nat. Spray    40ml  1.099,-
Eau de Toilette Nat. Spray    75ml  1.399,-
Sprchový GelTuba              250ml     749,-
Tělový Gel Tuba                 200ml     799,-

 

Zdroj: fann.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram