Novinky ze světa šperků Cartier

Novinky ze světa šperků Cartier

Objevte s námi letní novinky ze světa Cartier. Jaké nové šperky si pro nás tato značka připravila? Letní útěk do tropů, orchidej v novém provedení a další klenoty..  

V těchto letních měsících zamířil Cartier opět do tropů, kde ptáci a orchideje září ve slunečních paprscích.

Tato inspirace není u Cartiera naprostou novinkou. Již v minulosti ožívaly jeho šperky skutečnými nebo imaginárními zvířaty, které okouzlují svět klenotnictví. V letošní sezóně poctil tropické ptactvo, a to papoušky, brilantní kolekcí z vytříbených materiálů.

Kolekce s názvem Les Oiseaux Libérés je tvořena výhradně papoušky v podobě náhrdelníků, náramků i prstenů. Papoušci jsou vyrobeni z růžového či bílého zlata a zdobí je onyxy, granáty, smaragdy, safíry i diamanty.

I do kolekce Orchid přibyly nové kousky. Cartier si tuto květinu, tedy orchidej, zamiloval již v roce 1925 a od té doby se snaží vytvářet nové snové designy tohoto pro něj již kultovního květu. Spolu s novým jednoduchým provedením z perletě a rytého růžového chalcedonu vytvořil náramky, náhrdelníky a náušnice vyznačující se jemnou ženskostí a sofistikovaností.

Něžné kvítky jsou výsledkem vynikající řemeslné práce s růžovým zlatem, perletí, chalcedonem a diamanty.

Naše nejhlubší přání odhalil Cartier s představením Amulette de Cartier, okouzlující novou kolekcí.  Jedinečné šperky s motivem amuletu štěstí jsou jednoznačně snovými klenoty.

Kontrast materiálů, jimiž je zlato, onyx, perleť, diamanty či rubíny prolínající se kolem centrálního drahokamu, nás pohltí svou snovou září.