Nový koncept oblékání od Diane von Furstenberg

Nový koncept oblékání od Diane von Furstenberg

DVF přichází se staronovým způsobem, jak obohatit dámský šatník a usnadnit výběr oděvu při ranním spěchu. Po 45 letech také slaví narozeniny známé zavazovací šaty!

Historie ovlivňuje dnešek

Diane je v módní branži skoro 50 let. Zažila mnohé vedle úspěchů, novinek a inovací. Jak sama uznala, tak podle ní se značka Diane von Furstenberg vyvíjela směrem k masové produkci, poté směřovala k limitované avantgardní kolekci a nyní je na čase se vrátit na začátek. Známá americká návrhářka představila jen 4 fotografie z nové podzimní kolekce 2019. Je to základ toho, co se bude nadále rozvíjet.  Diane chce stavět od začátku nový koncept.

Pomoc v ranním shonu

Návrhářka chce pomoci ženám při ranních rituálech. Vidí své šaty jako pomocníky ve skříních, kdy rychlá designová volba usnadní vybírání oděvů. Diane po celou svou pracovní existenci vyrábí veškeré zavazovací šaty z exkluzivních látek z Itálie. V Bologne se již téměř 50 let tkají hedvábné žerzeje, které Diane využívá a už celá desetiletí propaguje výhodu nošení těchto šatů a jejich univerzálnost. Dají se nosit s tenkým svetříkem pod nimi, přes něj, s kalhotami atd.

Potisky na hedvábný žerzej

Každou sezónu přidává návrhářka pár potisků a  jednoduchých střihů. Chce se ale soustředit hlavně na vzory. Diane tvrdí, že její značka je tiskařskou dílnou a chce vymýšlet nové slušivé potisky pro ženy. Během svého života stihla Diane vychovat i tři děti, takže ví, jaké je to být vytíženou pracující ženou. Její vnučka Talita je teprve na střední, ale již tento rok představí se svou babičkou svou capsule kolekci TVF, ve které vše ladí a dá se nekonečně kombinovat.

Zdroj; vogue.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram