Nový ročník národní soutěže krásy České Miss 2018 zahájen

Nový ročník národní soutěže krásy České Miss 2018 zahájen

Redakce magazínu moda.cz se zúčastnila zahájení nového ročníku soutěže krásy České Miss 2018 a přináší vám první informace. Nová Česká Miss 2018 bude zvolena v červnu v Brně.

Zahájení nového ročníku, které uváděl moderátor TV Nova Evropy 2 Petr Říbal, si nenechal ujít ani zpěvák Mikolas Josef, který patří mezi žhavé kandidáty České republiky na účast v pěvecké soutěži Eurovize 2018 a nebude chybět ani na finálovém galavečeru Česká Miss 2018 a Dominika Myslivcová, která už mnoho let organizuje soutěž Miss Princess.

Česká Miss 2018 pokračuje především ve směřování na online kanály a sociální sítě, kde už v loňském roce dosahovala výrazných zásahů, dále klade důraz na propartnerský přístup i na charitativní podtext celé soutěže a pokračuje v propojení se s charitativními projekty či aktivitami ve spolupráci s UNICEF, Women For Women paní Ivany Tykačové, sdružení La Sophia Yvetty Blanarovičové či podpoře projektu vzdělání dětí v Bangladéši 4U2. Ve spolupráci s modelingovou agenturou PURE Model se také snaží pro vítězky zajišťovat lukrativní modelingové zakázky.

V rámci zahájení nového ročníku se na veřejnosti poprvé ukázal i Martin Ditmar, spolumajitel České Miss, který poslední měsíce strávil ve vážném stavu ve zlínské nemocnici. Krátce před Vánocemi byl propuštěn do domácí léčby a jeho rekonvalescence i nadále pokračuje. Zahájení České Miss 2018 si nenechal ujít ani zpěvák Mikolas Josef, youtuberka Dominika Myslivcová, zpěvačka Yvetta Blanarovičová či třeba fotograf známých tváří Jadran Šetlík.

 

Nový ročník národní soutěže krásy byl zahájen v jednom z nejluxusnějších hotelů v Praze, hotelu Augustine, módní přehlídkou návrhářky Petry Pilařové. V jejích modelech se představily vítězky České Miss 2017, Michaela Habáňová, Iva Uchytilová a Tereza Vlčková, dále také Česká Miss 2016 Andrea Bezděková, úspěšná bloggerka a Česká Miss World 2016 Natálie Kotková, Česká Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková a Česká Miss Earth 2015 Karolína Mališová, které mají na sociálních sítích nemalé zásahy a své fanynky vyzývají k tomu, aby sebraly odvahu a přihlásily se do národní soutěže krásy Česká Miss. 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram