Nový trend - džíny s perličkami

Nový trend - džíny s perličkami

Nejsme první ani poslední generace, která má slabost pro perly. Mezi novými trendy jsou perličky doslova hvězdou, točí se kolem nich skoro vše. Od sponek do vlasů, přes svetry až k samotným kalhotám. Máte je už doma i vy?

Co si neuděláš, to nemáš. To je jedno z přísloví, u kterého móda s perličkami převrátila celý scénář. Z osobních domácích dílen s lepidlem a starými jeansy do obchodů nejznámějších jmen. Tak se proměnil trend s perličkovými kalhotami, které všichni tak zbožňují.

Hodně? Málo? Decentně? To jsou otázky, které si můžete klást při pořizování těchto trendy perličkových kalhot.Jaká je správná odpověď? Všechny! Perličky totiž dnešní módní doba miluje, a proto od detailů u nohavic až po posypání celých kalhot, stále budete IN. Casual look, crazy look... streetstyle, freestyle. Ve všech vašich módních náladách vás budou s radostí doprovázet. Perla, perly, perličky.

Rande nebo večírek? I pro tyto příležitosti se perličky na vašich kalhotách budou zdát jako trefa do černého. Skinny jeany s perličkami, černé klasické lodičky, bílá hedvábná košile a dokonalý make-up s rudými rty. Tímto lookem nemůžete minout ani přestřelit.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram