Nudistická restaurace Bunyadi

Nudistická restaurace Bunyadi

Nová restaurace v centru britské metropole nabídne nejen kvalitní potraviny, především ale také velmi netradiční zážitek.  

Britská metropole hodlá překvapit i šokovat naráz nejen samotné Londýňany, ale celkem hravě i zbytek celého světa, který pro jednoho originálním, pro druhého absurdním nápadem rozděluje na dva tábory.

Na léto totiž připravuje otevření restaurace, v níž prý návštěvníci naleznou dokonalé podmínky k oproštění se od výdobytků moderní doby.

V restauraci Bunyadi, což v hindštině znamená přirozený, si jednotliví návštěvníci odpočinou od mobilů a elektřiny, ale také, budou-li jen trochu chtít, tak i od šatů, s čímž přichází ona kontroverze mezi příznivci a odpůrci, které však podnik s kapacitou 42 míst k návštěvě nenutí.

Nutit vás zde ale nebudou ani k onomu obnažování. Restaurace má totiž nabídnout i oddělení pro méně odvážné, kteří tak s volnomyšlenkáři holdujícími nudismu nemusí vůbec přijít do kontaktu. Do restaurace nemusí přijet návštěvníci již bez šatů, ty si mohou odložit u vchodu v šatně. Tam také dostanou lehké župany, které mohou použít, či nemusí.

 

V celém objektu budou prý používány jen přírodní a ekologické produkty. Jídlo, které zde vyjde na zhruba 2000 korun, bude připravováno na ohni a servírováno na ručně vyrobeném keramickém nádobí. Světlo pak zajistí svíčky umístěné nad stoly s křesly zhotovenými výlučně ze dřeva. Jednotlivé stoly budou odděleny bambusovými rohožemi.

Restaurace nestíhá přijímat objednávky

A jaký že je o "první nudistický gastronomický zážitek", který návštěvníky zve do "tajného světa", zájem? Enormní. Zatímco restaurace Bunyadi ještě nestojí, na své čekací listině už má více než 25,000 zájemců, kteří však stále přibývají.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram