O barvení vlasů, které neškodí, se zástupkyní Aloxxi pro ČR Sylvou Jeníkovou

O barvení vlasů, které neškodí, se zástupkyní Aloxxi pro ČR Sylvou Jeníkovou

Milujete střídání barvy vlasů, ale obáváte se jejich zničení? Profesionální vlasová kosmetika Aloxxi dokáže vlasy posílit a ošetřit. 

O jejím vzniku, produktech i neškodném barvení jsme si popovídaly s paní Sylvou Jeníkovou, zástupkyní firmy GET STYLE, s.r.o., která je výhradním distributorem v ČR. 

Představte nám prosím značku Aloxxi.

Aloxxi je americká firma pro vlasovou kosmetiku se sídlem v LA, kde je také jedno ze školících center. Další jsou v Holywoodu a v New Yorku. Majitelem značky je George W. Schaeffer, který je i zakladatelem OPI - největšího nehtového impéria na světě, které rozšířil o značku Aloxxi. Tato značka nabízí vlasovou kosmetiku a barvy na vlasy nové generace, v nichž viděl potenciál. Barvy vylepšil a každá dostala své jméno. Značku najdete kromě Ameriky také v Africe, Asii a Evropě. V České republice je firma GET STYLE, s.r.o. výhradním distributorem značky Aloxxi.

Na čem si značka zakládá?

Na jedinečnosti našich produktů a třeba v tom, že po barvení už nemusíte vlasy šamponovat. Je kladen také velký důraz na pečlivé testování, a proto uvedení nových produktů na trh trvá zhruba čtyři roky. Aloxxi nás zaujala také proto, že vlastní certifikát od organizace PETA, která zaměřuje svoji činnost mimo jiné proti testování kosmetiky na zvířatech. Barvy mají botanický základ - to je velmi důležité, protože co aplikujete na svou pokožku (ať už na tělo, nebo na vlasovou pokožku), všechno se vám dostane do těla. Dále také obsahují intenzivní krystalické mikropigmenty a posilující keratinové biopolymery, které zajistí ochranu a výživu vlasů. Vše tak funguje na přírodní bázi.

Pro koho je Vaše značka určena?

Značka je určena pro všechny, kteří se o své vlasy starají a chtějí, aby jejich vlasy vypadaly co nejlépe a zároveň měly kvalitní péči. Musíte vědět, že jeden šampon není pro všechny typy vlasů. Pro každý druh vlasu jsou vytvořeny řady. Je to něco úplně jiného, než si v běžném obchodě koupit vlasovou kosmetiku se silikony. Například pro větší objem vlasů máme šampon v konzistenci hustého gelu, ke kterému v Objemové řadě patří i kondicionér a ošetřující maska. Na suché a drsnější vlasy máme Esenciální zlatou řadu, která intenzivně hydratuje. Aloxxi nenajdete v žádných drogeriích a ani v podobných obchodech, ale pouze u nás v našem e-shopu a e-shopech, které s naší firmou spolupracují a nebo v kadeřnických salonech. Jak jsme se již zmínili, jsme výhradními dovozci a proto nelze tuto profesionální kosmetiku koupit jinak než přes nás.

Jaké další řady u Aloxxi najdeme?

Hydratační řada  je pro jakékoli vlasy, obsahuje olivový a avokádový olej. Rekonstrukční řada pro poškozené vlasy nabízí rekonstrukční masku, kterou stačí nechat působit tři až pět minut a efekt ozdravení vlasu je okamžitě viditelný. Kůra na roztřepené konečky ze stejné řady bývá často oceňována na soutěžích. Dokáže uhladit konečky,  ochránit je a posílit před dalším poškozováním. Dokonce ji propaguje i sama americká populární moderátorka Oprah G. Winfrey ve svém časopise. 

Nabízíme samozřejmě barvy, kterými lze vlasy nejen obarvit, ale zároveň i zregenerovat. V nabídce máme i úžasné expresní barvy, s nimiž obarvíte odrosty vlasů do 15 minut. Dále barvy bez amoniaku, které odbarví a zároveň nabarví na nový požadovaný odstín. Na zesvětlování vlasů nabízíme několik druhů zesvětlovačů. Modrý zesvětlí o 7 stupňů a napravuje nežádoucí teplé odlesky. Ultra melír nové generace dokáže zesvětlit až o 9 stupňů, což je ideální pro tmavé vlasy. Neobsahuje amoniak, takže není možné jím vlasy poškodit. I kdyby vám ho kadeřnice nechala na vlasech hodinu, zůstanou zdravé. Ani po těchto přípravcích není třeba šampónovat. Žádný šampón totiž nemá pH 2. Po barvení se použije přípravek Colour Lock, který spojuje funkce šamponu, hydratační masky i ustalovače v jednom. I díky němu je následně barva krásně sytá a dlouho vydrží.

Jaké jsou nejdůležitější faktory ve zdravé ošetřující péči o vlasy?  

V dnešní době je velmi důležité si umět dobře vybrat. Chemie máme kolem sebe opravdu hodně, ale naše produkty jsou přírodní, ošetřující a šetrné. U pečujících přípravků posuzujeme, zda jsou ekologické, jaké mají pH a jaké mají složení. Jsme rádi, že zde značku máme, není tak lehce dosažitelná a nekoupíte jí v žádné drogerii. Každý kadeřník, který s produkty značky pracuje, dokáže poradit, vysvětlit a ví, kterou řadu má pro ideální výsledek použít.

Kde si čtenářky mohou Vaši kosmetiku objednat nebo si s ní užít chvilku relaxace?

Objednat ji mohou v našem eshopu Aloxxi a ve vybraných Aloxxi salónech, například v Praze v ulici Jungmannova, kde Vám odborně poradí profesionální kadeřníci. 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram