O lásce, svatebních špercích i darech je blížící se výstava Snoubení

O lásce, svatebních špercích i darech je blížící se výstava Snoubení

Chcete být originální a hledáte způsob, jak věnovat jedinečný svatební dar? Nebo snad chcete požádat svou lásku o ruku? Možná vás výstava, která proběhne již za pár dní v Praze, dostatečně motivuje.

Jedinečná výstava s názvem Snoubení představí od 1. května 2019 do 28. června 2019 tvorbu českých designérů v oblasti svatebního šperku a darů. Výstava bude probíhat v Galerii CZECHDESIGN a přinese mnoho nevídaného a nezapomenutelného. Čeští designéři se v poslední době s chutí zaměřují na téma svatby, které je ostatně vděčné a krásné samo o sobě.

Na výstavě uvidíte výběr snubních, zásnubních prstenů a ostatních svatebních šperků. Pro budoucí svatebčany pak výběr originálních darů, od netradičních přání až po tradiční porcelán a sklo v jedinečném provedení.

Originální kousky přináší jak zkušení čeští designéři, tak školní práce budoucích šperkařů. Vybrané produkty z výstavy budou od 1. května mimořádně k dostání i v online shopu galerie, aby se k nim dostalo větší publikum.

Mezi vystavujícími budou: 27jewelry, Nastassia Aleinikava, Belda Factory, Dana Bezděková, Lucie Houdková, ISIS, JA-RA, Hanuš Lamr, Eliška Lhotská, MAMORI, Věra Nováková, Karla Olšáková, Hana Polívková, Janja Prokić, Eva Růžičková, Secret Forest,  Adéla Schicker, Klára Šípková, Markéta Šumová, UHRECKI Veronika Uhrecká, Jan Vlasák, Veronika Watzková, ZORYA a další.

foto: Tomáš Slavík, Tablo

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram