Objevte tajemství punčoch ve spreji

Objevte tajemství punčoch ve spreji

Známe to všechny. Není nic horšího, než když se nám na punčochách udělá oko v tu nejméně vhodnou chvíli. Takové oko na punčoše může být příčinou pěkného trapasu.

Punčocháče také dnes nejsou vůbec levnou záležitostí. Jestliže se chcete těmto nepříjemnostem vyhnout, máme pro vás elegantní řešení. Tento výrobek je trhákem 21. století. Jde o punčochy ve spreji!

O co jde?
Tzv. AirStocking uvedl na trh v roce 2003 japonský chemik a vynálezce Yoshiumi Hamada. AirStocking v překladu do češtiny má význam „punčochy ve spreji“. Princip těchto punčoch spočívá v nastříkání hedvábných částic na pokožku. Hedvábné částice jsou ve spreji spojeny s vhodnou bezpečnou chemikálií, která po nastříkání na pokožku vytvoří jemný film. Punčocháče ve spreji tedy překvapivě vlastně nejsou vůbec žádnou textilií, ale kosmetikou.

Jak to funguje?
Punčochy ve spreji dokážou vytvořit skutečný dojem punčocháčů, kromě toho však také dokážou skrýt drobné nedostatky, oděrky, jizvy, křečové žíly a dokonce i modřiny. Nanesený hedvábný film dodá nohám jakoby opálený povrch. Pozitivní na těchto punčocháčích je skutečnost, že nechá nohy volně dýchat a vy se v nich cítíte pohodlně a uvolněně. Aplikace je jednoduchá, sprej se nanáší na čistou depilovanou pokožku ve vzdálenosti 20 centimetrů od kůže.

Po nasprejování pak látku po povrchu kůže rozetřete a necháte zaschnout. Punčochy jsou odolné vůči vodě, takže se vůbec nemusíte nepříznivého počasí obávat. Punčochy ze spreje dokonce nezničí ani váš pot. Na nohách tyto punčochy vydrží celý den. Pakliže již svou funkci splnily, stačí si je smýt mýdlem ve sprše.

Jediné varování, dbejte na to, abyste punčocháče ve spreji nenanášely ve více vrstvách (mohly by vám pak totiž zašpinit oblečení). V současné době si již můžete vybírat hned z několika různých velikostí sprejů i odstínů této super moderní kosmetiky.

Zdroj: luxusnipradlo.cz, airstocking.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram