OBRAZEM: Co milujeme na jaře

OBRAZEM: Co milujeme na jaře

Co nesmí chybět v našem šatníku, už dávno víte. Teď se na vás snažíme poslat oblak plný jarní inspirace a lásky. Proč lásky? Protože tento článek je jen o tom, co z celého srdce (nejen na jaře) milujeme! 

Jaro je krásné samo o sobě a tak není divu, že si ho vždycky oblíbíme od začátku do konce... Milujeme ho pro emoce, které probouzí v přírodě, pro barvy a taky pro tulipány, které každoročně končí v našich vázách na pracovních stolech...

Milujeme na něm tu pohodu, život, sílu a energii. Když konečně vyrazíte do ulic se zářivou kabelkou a slunečními brýlemi, když si můžete koupit zmrzlinu a jen tak si sednout na lavičku nebo bloudit svým rodným městem jako cizinec.

Lakům na nehty dává jaro volnost. Čas na tyrkysovou, šeříkovou, bílou a zlatou. Nebo jejich kombinaci! Kvalitní krémy chrání naše ruce před předčasnými pigmentovými skvrnami a laky z nich tvoří naši ozdobu.

Muži a jejich naprosto neuvěřitelná schopnost obléct jen džíny a tenisky a vypadat skvěle, to na nich milujeme a na jaře je k tomu jen o důvod víc. Muži jsou naší nekončící inspirací.

Sandálky k džínům. Zatím to na ně ještě není, ale neodmyslitelně to patří k teplým jarním měsícům. Protože pruhy, džíny, sandálky a červená rtěnka je maximum!

Krajkované podprsenky bez kostic i bez košíčků. Ty jednoduché, decentní a tak sexy zároveň. Muži se můžou zbláznit, když je vidí vykukovat pod tílkem nebo rozepnutou košilí. A mají se na co těšit, protože k jaru neodmyslitelně patří!

Ale co je na jaře stejně ze všeho to nejlepší?! Ono samotné...

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram