Obujte se do luxusu italských značek

Obujte se do luxusu italských značek

Když se řekne Itálie, každý si jistě vybaví zářící slunce, písečné pláže a moře. Itálie je však také země luxusní módy a krásných bot

Boty od italských návrhářů v sobě ukrývají jedinečný temperament a módní kulturu, která má své kořeny hluboko v historii.

Dnes se do italské módy můžete obout i vy se značkou Made in Italia nebo Ana Lublin.

Italská značka Made in Italia se zaměřuje na kvalitní kožené výrobky, především na kabelky a dámskou obuv. Luxusní nadčasové modely bot a kabelek jsou vyrobeny z těch nejlepších materiálů.

V nabídce značky Made in Italia si přijdou na své milovnice lodiček, nízkých balerín, ale i jakýchkoli jiných bot na nízkém i vysokém podpatku. Na své si přijde opravdu každý. A vybírat můžete i v našem obchodě z mnoha různých stylů a barev.

Made in Italia se v poslední době zaměřuje také na dámské oblečení a poskytne vám nevšední luxus, kvalitu a módní vzhled za rozumnou cenu.

Výrazné i decentní modely vyrábí v Itálii také návrhářka Ana Lublin, jejíž kořeny sahají do Brazílie a Švédska. Do módy se ovšem zamilovala až v Itálii a právě tady začala navrhovat nejen boty.

        

Pohodlí vašim nožkám zajistí kvalitní materiály, jako třeba měkoučká teletina nebo semiš. Na procházku nebo jen tak do města k sportovnímu outfitu, si jistě vyberete z nápaditých tenisek nebo pevných bot v urban stylu.

Ana Lublin navrhuje luxusní boty v italském stylu, které si opravdu můžete dovolit.

Zdroj obrázků: inebe.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram