Odhalte svá ramena podle Karen Millen

Odhalte svá ramena podle Karen Millen

Ani tento dominující trend letošního jara nejnovější kolekce Karen Millen, kterou jsme si podrobně osahali, rozhodně nepostrádá.

Módní značka Karen Millen si už desítky let hýčká své věrné zákaznice po celé Velké Británii, ale nyní dokonce i v Česku, kde už dnes najdeme hned několik butiků s touto oblíbenou dámskou módou proslavenou svými kabáty a večerními šaty, které u Karen Millen šijí i na míru.

Ostatně na tom není nic zvláštního. Když bychom se totiž jen okrajově podívali zpátky do historie značky, odhalíme fakt, že zakladatelka úspěšného módního řetězce začínala u šití košil.

Ty doby už jsou ale dávno pryč a Karen Millen rok co rok obohacuje už tak pestrý výběr dámské módy o ještě dokonalejší dynamické a především osobité modely, jaké jsme si mohli osahat na společenské události s názvem „English Garden“ v butiku Karen Millen, Železná 18, Praha 1. Za účasti vzácných hostů včetně letošních vítězek Česká Miss 2016 a patronky soutěže Ivy Kubelkové zde byla oficiálně představena nová kolekce jaro/léto 2016.

  

Kolekce pro níž jsou typické čisté linie a elegantní siluety, kde nechybí ani dominující trend letošního jara, odhalená ramena. Kolekce ale také na první pohled zaujme zcela novým druhem ženskosti, jenž je zastoupen splývavými střihy, botanickými květy a vzdušnými materiály jako hedvábí, ztělesňující pocit lehkosti a uvolněnosti.