Odlište se s nekonvenčními brýlemi Theo

Odlište se s nekonvenčními brýlemi Theo

Nosíte brýle a toužíte po tom odlišit se od ostatních? Nebaví vás již zaběhlý styl obroučků, klasické nudné tvary a barvy? Máme pro vás tip na skutečně originální brýle.

Belgická značka Theo plní sen všem, kteří nosí brýle, ať už ze zdravotních důvodů nebo jako doplněk. Zaměřuje se totiž na výrobu nekonvenčních designových obroučků.

Původně šlo jen o takovou avantgardu, která z ničeho nic oslovovala stále více zákazníků. Mnoho mužů a žen se chtělo odlišit, vyjádřit brýlemi svou identitu, individualismus a postoj. S každou další kolekcí vznikaly nové a nové modely, tvary, barvy a jejich kombinace. Optici Wim Somers a Patrick Hoet se snažili jednoduše dát každému, co by chtěl, splnit jim přání originálního doplňku a vykouzlit úsměv na tvářích svých zákazníků.

A skutečně se jim to povedlo. Dnes o 20 let později slaví úspěchy ve více než 50 zemích, kde vlastní na 1 400 obchodů. U nás jsou k dostání exkluzivně v Žilka Optik Studiu v Praze na Vinohradech.

 

Brýle Theo nosil dokonce i Michael Jackson!


Theo byla od začátku značka plná svěžích nápadů, experimentů, nekonvenčnosti, která zásadně změnila představu o tom, jak by měly brýle vypadat. Jejich designéři se nejčastěji inspirují architekturou, přírodou a krásou ukrytou v těch nejbizardnějších předmětech kolem nás.

Obruby dioptrických i slunečních brýlí jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů. Vyrábí se ručně v Antverpách a vynikají neuvěřitelnou lehkostí a pohodlností, nejen proto jsou všemi tak milované.


V kolekcích najdete obruby nejrůznějších tvarů, velikostí a designů. Jednotlivé modely se vyrábí až v osmi barvách a barevných kombinacích, proto si každý najde to pravé.


Theo brýle svými originálními tvary a výraznými barvami osloví zejména ty, kteří se nebojí vystoupit z davu a vyjádřit svou vnitřní kreativitu. Další zajímavé brýle značky Theo najdete v naší fotogalerii.

Odlišme se, buďme sví!

Zdroj: theo.be

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram