Odvážná kolekce šperků Lanvin ve stylu Art Deco

Odvážná kolekce šperků Lanvin ve stylu Art Deco

Kolekce šperků Lanvin pro Podzim/Zimu 2014 nabízí větší a výraznější šperky tmavších barev. Perfektně doplňuje kolekci oblečení Lanvin pro tuto sezónu ve stylu Art Deco.

Lanvin představil další úchvatnou kolekci šperků řazenou mezi jedny z nejlepších kolekcí, které byly představeny na letošních fashion weekech.

Kolekce v moderním pojetí stylu Art Deco nabízí široké spektrum nádherných šperků od jemných a decentních náhrdelníků po trendy statement kousky.

Lanvin se v této sezóně pustil o něco více extravagantním směrem, než kdy dříve. Kromě již tradičních řetězů, grogrénových stuh a typických emotivních kousků. V kolekci najdeme nádherné masivní šperky inspirované jedzdectvím.

Šperky Lanvin většinou upoutají pozornost již použitými materiály, jimiž se liší od většiny značek. Již tradiční mosaz, cín, měď a hedvábnou tkaninu grogén v této sezóně Lanvin obohatil o ve šperkařství ne zcela obvyklé materiály a tak vytvořil vskutku originální a nápadité kombinace.

Lanvin v kolekci šperků Podzim/Zima 2014 využívá kůži z několika druhů hadů, například z krajty mřížkované, krajty pestré nebo vodního hada karung. Jeden z náhrdelníků (dole uprostřed) je kombinací hned několika kůží, a to teletiny, dvou druhů hadí kůže a dokonce i kůže ze pštrosích noh.

 

V kolekci najdeme také šperky kombinující kov a dřevo, což působí velmi přirozeně.

Většina šperků však disponuje odvážným designem, který vždy přiláká pozornost a zároveň jsou vkusným a velice osobitým doplňkem jakéhokoli oblečení při každé příležitosti.

Ať už jsou to masivní náhrdelníky zdobené velkými topazy a pryskyřicí nebo široké kožené náramky s lesknoucími se skleněnými kapkami, vždy šperky Lanvin vytváří dramatický efekt a tak i jedinečný vzhled.

Zdroj: Lanvin.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram