Old school cestování s Head Monte Carlo

Old school cestování s Head Monte Carlo

Cesta z města nebo do gymu v old school stylu Head Monte Carlo. Americký producent sportovního vybavení nám dá přičichnout k dobám minulým.

Americký výrobce sportovního vybavení vsází na nostalgii a příchuť let minulých a spolu s ní přichází kožené cestovní tašky, které přijdou vhod nejednomu cestovateli, ale i vášnivému sportovci, který má styl.

Klasická sportovní taška válcovitého tvaru, která slavila svůj debut před více než 30 lety a díky firmě HEAD dnes opět ožívá. Vyrobeny z prvotřídní kůže s typickou tečkovanou perforací, hlubokými kapsami a dvojitým zipem opatřeným táhlem na hřbetu jsou tašky stylizované do dob své největší slávy. Nová svým propracováním elegantní kolekce kožených tašek HEAD Monte Carlo se sice znatelně opírá o dávnou minulost, ale zároveň jde ruku v ruce s nejnovějšími trendy v pánské módě.

Tašky Monte Carlo budou dostupné ve třech barevných odstínech, a sice klasické černé, námořní modré a sněhově bílé, kterou muži budou pravděpodobně často vídat odcházet v rukou svých žen. A kolik že bude takový kousek zmodernizované historie stát? Všechny modifikace budou dostupné už od přibližně 50 liber.

Zdroj: asos

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram