Olivia Palermo oznámila spolupráci se značkou Karl Lagerfeld

Olivia Palermo oznámila spolupráci se značkou Karl Lagerfeld

Newyorská influencerka a šéfredaktorka Olivia Palermo odhalila další ze svých znamenitých počinů. Tentokrát přidá hned několik stylových ingrediencí do francouzského podzimního koktejlu.

Pařížská módní značka Karl Lagerfeld, která se v současnosti chlubí stovkou kamenných prodejen po celém světě, naverbovala do svých řad nezaměnitelnou Olivii Palermo, jež se pyšní svým vytříbeným smyslem pro styl.

Ten se nyní bude moct promítnout do podzimní kolekce značky Karl Lagerfeld, která spatří světlo světa již v červnu. Jednotlivé kousky ponesou označení „Karl Lagerfeld styled by Olivia Palermo" a budou dostupné jak v kamenných prodejnách, tak i online. Jedná se tak o jednu z posledních spoluprací, kterou Karl inicioval.

Francouzský brand nedávno svým fanouškům ohlásil, jakým způsobem spolupráce s Olivií, milovnicí výrazných potisků, zářivých barev a uvolněného stylu, probíhá - Palermo se podílí na stylingu jednotlivých kousků dámské kolekce podzim/zima 2019-20, pět z nich dokonce spolunavrhuje. Mělo by se jednat o modely, v nichž dojde ke skloubení pařížského šarmu s pouličním stylem rušného velkoměsta, jakým New York City je.

Stává se tak důležitým článkem v řetězci, do kterého se již zapojila také módní editorka francouzského Vogue Carine Roitfeld, spolupodílející se na stejné kolekci. Olivia není rozhodně v tomto odvětví začátečníkem, má za sebou již rozsáhlé spektrum kolaborací, jmenujme například značky Piaget, Banana Republic či Nordstrom. A co je neméně důležité, na jedné z oblíbených sociálních sítí ji nyní sleduje skoro šest milionů příznivců.

„Moci spolupracovat s takovým vizionářem a ikonou, jakou je Karl Lagerfeld, je pro mne opravdu neskutečné," uvedla 32letá dáma, kterou značka popisuje jako sebevědomou, podnikavou a kreativní.

Olivia je dalším ze zástupu partnerů, kterého značka ke kolaboraci přizvala. V minulosti Karl Lagerfeld takto oslovil i adolescentní dceru Cindy Crawford, modelku a herečku Kaiu Gerber, v minulém roce zase vsadil kartu na svého asistenta a bodyguarda Sébastiena Jondeau. 

WWD.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram