Opulentnost s nádechem dekadence

Opulentnost s nádechem dekadence

Tak jsme se zase jednou vydaly na módní cestu. Nebo cestu za módou. Nebyla to cesta dlouhá a já se na ni těšila už nějaký čas. 

Putovaly jsme do showroomu mé oblíbené české návrhářky Zuzany Kubíčové. Na Vinohrady.

 

 

Zuzana představila svou novou zimní kolekci zvanou Dekadence z vyšších sfér během jarního MBPFW v barokním sále Boccaccio, Grandhotelu Bohemia. Avšak ten nejlepší výběr jsme dostaly přímo na stříbrném podnosu. V elegantním showroomu vyzdobeném květinami omamných vůní se vyjímaly ty nejdekadentnější modely z pštrosích per vyzdobené korálky a perlami.

Vše s dráždivým podtextem a nádechem šantánu. Avšak každý milovník módy a kvalitní krejčoviny si všimne té úžasné propracovanosti detailů a přesné práce nejen u této kolekce, ale také v celé tvorbě Zuzany Kubíčkové. Protože právě vysoká kvalita použitých materiálů a následně precizní zpracování jsou Zuzaniným uměleckým podpisem. Já jsem se díky nové kolekci ocitla na filmovém plátně dvacátých let minulého století. A již nyní, před nástupem horkého léta, se nemohu dočkat sychravých zimních večerů zahalených do sametu, krajky a kožešinových rukaviček. Jedním slovem opulentní. 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram