Organická kosmetika má v Česku čím dál větší úspěch

Organická kosmetika má v Česku čím dál větší úspěch

Posnídali jsme v Pařížské ulici v přítomnosti bio veganské kosmetiky a seznámili jsme se s příběhem majitelky Ladybio kterou si jednoznačně zamilují i mnozí z vás.

Vlasová péče Antonin B. a styling Yarok nás společně s kadeřnicí detailně seznámili nejenom s výsledným efektem této kosmetiky, ale i s jejím čistě přírodním složením, které ocení i milovníci veganského životního stylu.

Najít v nepřeberném množství laků na vlasy ten ideální je nelehký úkol. My jsme vyzkoušeli lak na vlasy a tužidlo výše zmíněných značek a musíme uznat, že účes naší šéfredaktorky perfektně držel až do večera. Během chvilky vykouzlíte jakkoliv hladký nebo také strukturovaný účes, který vás bude provázet po celý den. Navíc produkty Yarok i Antonin B. díky jedinečnému 100% přírodnímu složení pečují o vlasy i do hloubky. A to například díky rýžovému extraktu, rozmarýnovému oleji, kokosovému oleji či vitamínům A, B3 a C.

O složení kosmetiky přemýšlí čím dál více lidí

Značka Yarok je velmi malou společností pocházející z Německa, kterou založil významný izraelský kadeřník Mordechai Alvow, kterého si zamilovaly i celebrity z červeného koberce. Značka si zakládá na jedinečném složení včetně všech nezbytných certifikátů. Produkty nejsou testované na zvířatech a jejich ingredience jsou ekologicky sklízené. Ekologicky firma uvažuje i v rámci obalových materiálů a ze svého ročního zisku věnuje 3 % organizaci The Pachamama Alliance, která chrání více než 10 akrů deštných pralesů.

Antonin B. je značkou, která spadá mezi pařížské přírodní hity a vyhrává spoustu důležitých ocenění. Její produkty vás velmi rychle přesvědčí, že opravdu fungují a krásně voní. „Za složení těchto výrobků osobně ručím. Opravdu je to to nejlepší, co můžete dnes sehnat,“ říká zakladatelka e-shopu Ladybio Veronika Lonská.

Organické parfémy vás okouzlí svou vůní

Z nabídky Ladybio můžete nakouknout i mezi organické parfémy. My jsme si zamilovali Two Eternities plný lesních květů, planých růží s citrusovým základem z bergamotu a olejem sladkého pomeranče. Právě díky přírodním složkám voní všechny tyto produkty velmi jemným a příjemným tónem.

 „Mým cílem je změnit v České republice náhled na přírodní kosmetiku a vůbec uvažování o kosmetice jako celku. Abychom nad tím, co na sebe dáváme, trošičku kriticky uvažovali. Čím dál víc mě zajímají značky, které jsou na západě v organickém světě špičkové. Je to pro mě osobní vášeň,“ dodala Lonská.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram