Originální letní střihy z vlastní dílny? Tyhle látky jsou k tomu jako stvořené!

Originální letní střihy z vlastní dílny? Tyhle látky jsou k tomu jako stvořené!

Baví vás šití, tvorba vlastních návrhů a jejich realizace? Jste vlastně taková malá švadlenka sobě samé, nebo jen nejbližší rodině? Pak by vám tyto látky neměly uniknout.

O ryze české firmě Demedal jsme vám již psali dříve. Jejich píle je však posouvá dál a novinky, které zařadili na svůj e-shop baví i nás v redakci. Nebudeme se tajit tím, že si také z času na čas něco ušijeme, i když se nejedná o haute couture, rozhodně i z toho mála máme radost.

Originální a jedinečné vzory, které společnost Demedal nabízí, se budou hodit na letní šaty, sukně i lehké blůzky. Vizualizace, která je jednou z hlavních novinek na těchto stránkách, vám přesně ukáže, co jste schopni z daného množství látky ušít. Pro začátečníky i mírně pokročilé nedocenitelná pomůcka. Navíc vám tyto vizualizace nabídnou i inspiraci, jak případně látku kombinovat či poskládat její vzor. Třešničkou na dortu je i vizualizace pro čalouníky.

 

Další novinkou je rubrika Metráž, která nabízí nákup oblíbeného vzoru v opakovaném sledu. Originalitu zajišťuje autorský design, zhotovený právě šikovnými ručičkami v Demedal. Ostatně právě na jedinečnosti a unikátnosti si tato společnost potrpí, čehož si ceníme. Podtrženo, sečteno: Začátečnice i zkušené švadlenky si v Demedal rozhodně vyberou kvalitní látky s nádhernými a originálními vzory.

demedal.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram