Originální a sexy oblečení do fitka? Quontum ho má spoustu!

Originální a sexy oblečení do fitka? Quontum ho má spoustu!

Sníte o tom, že se budete i do fitka oblékat jedinečně a motat všem přítomným hlavu? Přesně pro takové příležitosti je tu oblečení značky Quontum. No a taky proto, že je pohodlné na cvičení.

Britská značka, o které dost pravděpodobně slyšíte dnes poprvé. Ale co na tom?! Hlavně, že se seznámíte. Její oblečení je určené ke sportu a některé také na běžné nošení. Oboje ale spojuje filozofie značky, která z každého jednotlivého kousku křičí na všechny strany. Na čem je Quontum založené? Černá barva představuje základ, který designéři obohacují o kontrastní barevné prvky. Mezi poznávací znaky se řadí velké množství průstřihů, prosvítajících částí a obepnutý střih. 

  
Černé šaty 1 149 Kč ; Legíny 1 299 Kč ; Šaty s meruňkovým detailem 1 299 Kč

Když si jednotlivé kousky prohlédnete, přesně víte, kam v nich vyrazit. Provokativní černé body se šněrováním kolem krku vítězí v aktuální kolekci na plné čáře. A i když je opravdu vyzývavé, nebojte se, dá se nosit i elegantně. Na tanec nebo jógu se bude hodit samo o sobě, obléci ho můžete ale i do společnosti, když přes něj přehodíte sáčko a doplníte o skládané kalhoty. Pokud sháníte čistě kousek, který vás bude pravidelně doprovázet do fitka nebo tělocvičny, značka Quontum vám jistě nabídne dostatečný výběr. Protože proč nebýt sexy i u sportu, že?!

  
Body s průsvitným rukávem 1 399 Kč ; Body s bílým detailem 1 299 Kč ; Body kombinované s khaki 1 499 Kč

zoot.cz ; quontum.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram