Originální street style z londýnského týdne módy

Originální street style z londýnského týdne módy

Džínovina, originalita i kostkované kreace spolu s tradičními doplňky zazářily na londýnském týdnu módy mezi návštěvníky. 

Spoustu příležitostí

Milovaná londýnská metropole zase jednou ožila a tentokrát o něco více než jindy, protože se jednalo o vyhledávaný týden módy. Tento podzim se angličtí návrháři předháněli v nových kolekcích a jejich prezentaci. Stalo se to tak příležitostí blýsknout se před ostatními módními nadšenci jako již tradičně každou sezónu. A bylo i co oslavovat! 10 let v branži přiletěla se svou novou kolekcí oslavit i Victoria Beckham neboMary Katranzou. Oblíbený návrhář Gareth Pugh například pořádal Vogue ples na památku stylistky Judy Blame. Příležitostí se krásně obléknout bylo opravdu hodně!

Multikultura a mnoho vlivů

Nikdy nekončící anglická inspirace pramení z multikulturního všude přítomného světa. V Londýně lze zkrátka jeden den jít v elegantním kostýmku a den druhý od hlavy až k patě v trendovém outfitu. Nikdo nemrkne ani okem nad extravagancí ani klasikou. V Londýně se to zkrátka rok za rokem nečekaně mísí ve smyslu rozdílných kulturních vlivů, a právě na to čeká celý svět. Na tuto skvělou inspiraci a odvahu nosících. Důkaz toho, že móda je opravdu zábavná a dovoluje nám měnit naši osobnost podle nálady nebo momentálního rozpoložení. 

Trendy v čemkoliv

Velkým trendem zůstává být originální u kombinací, vrstvení, nebo naopak zase vše pečlivě sladit do podobných barev a stylu. Džínovina se dostala do popředí materiálů a opět se nosí. Oblíbený klasický materiál je předepsán jako módní uniforma zaručující úspěch, pokud je nosena spolu s koženými doplňky, s potiskem, objemem nebo ve stylu 70. let. Tradice kvalitních kožených materiálů se objevila ve formě doplňků: kabelky, pásky i boty. 

Kostkovaná horečka

Velký návrat slavila kostka ve všech možných barvách a vzorech. Někteří se nebáli kombinovat odlišné vzory, ale hlavním trendem byly kostýmky. Stejné sako s ladícími kalhotami spolu s jednobarevnými botami na klínku byl často viditelný oděv. Kostkovaná mánie se stala populárním jevem. Na rozdíl od New Yorku působil Londýn jemněji až romanticky. Zatímco New York miluje kožené těžké pohorky ke všemu, tak Londýn preferuje tradiční lodičky. 

vogue.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram