Oscar de la Renta vnesl do svatební kolekce trochu nekonvenčnosti

Oscar de la Renta vnesl do svatební kolekce trochu nekonvenčnosti

Svatební šaty většinou návrháři berou vážně a stejně přistupují i k jejich prezentaci. Značka Oscar de la Renta se od vážnosti trochu oprostila a upustila i z přísných konvencí.

Fernando Garcia a Laura Kim se postaraly o novou svatební kolekci Oscar de la Renta s grácií. Z modelů, které pod podzimní řadu 2018 vytvořily, jasně vyplývá, že mají k nevěstám dnešní doby blízko a vědí, co chtějí nosit. I proto dostala jejich kolekce punc moderní doby. Šaty jsou stále nádherné, plné nejjemnějších krajek a skvostné práce švadlen, postrádají však usedlost, kterou dnešní nevěsty rozhodně nosit nechtějí. Návrhářkám se podařilo dát dohromady kolekci tradičních siluet, kterou propletly s moderními střihy a výsledek je jako dělaný pro trendy mladou nevěstu. 

Modernímu nádechu kolekce odpovídalo také její nafocení pro následnou prezentaci - modelka se na fotografiích hýbe, šaty se dostávají do pohybu a každý snímek poskytuje trochu jiný úhel pohledu. Nemusíme se tak dívat na zamrzlou pózu dvacetkrát za sebou jen v jiných šatech. Pokud podzimní kolekci svatebních šatů 2018 označujeme jako nekonvenční, tohoto přívlastku dozajista dostál už druhý představený model. Široké krémové culottes s prodlouženým sakem - svatební model bez krajek, bez sukně, ale stále skvělý! 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram