Oscarová Alicia v prvotřídní kampani Louis Vuitton

Oscarová Alicia v prvotřídní kampani Louis Vuitton

Alicia Vikander minulý rok sklízela jeden úspěch za druhým. A vypadá to, že se této herečce bude dařit i letos. Její nenucený půvab můžete obdivovat v nové kampani Louis Vuitton.

Aliicii Vikander můžete znát z filmů Královská aféra nebo nejnověji Dánská dívka, za nějž proměnila nominaci na Oscara. Tak jak se jí dařilo minulý rok, začíná se jí dařit i letos, jen filmový průmysl vyměnila za ten módní. Jako tvář svých kabelek si zdánlivě nenápadnou brunetku vybral módní dům Louis Vuitton a rozhodně neprohloupil. Alicia v kampani pózuje v kontrastních bílých, černých a červených modelech, na kterých nové designy kabelek dokonale vynikají. Alicia svým neokoukaným půvabem nezaclání kabelkám, kabelky zase nezaclání jí. Výborná souhra.

Kampaň nafotil Patrick Demarchelier a díky jeho fotografiím se Alicia Vikander zařadila mezi ostatní hollywoodské hvězdy, které Louis Vuitton v minulosti propagovaly - Michelle Williams, Jennifer Connelly nebo Charlotte Gainsbourg. Kampaň s Michelle Williams byla obzvláště povedená, jsme tak zvědaví, jestli se značce podaří ji se svou novou tváří porazit. Alicia s módním domem podepsala smlouvu v létě minulého roku a nafotila jeho podzimní kampaň, nejnovější spolupráce s Louis Vuitton tak jistě nebude její poslední.

 

Zdroj: weibo/aliciafans, edenliaothewomb/tumblr via Istone15,
Harper's Bazaar Espaňa April 2016 Digital Edition

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram