Oslava mateřství podle Dolce & Gabbana

Oslava mateřství podle Dolce & Gabbana

Nová podzimní kolekce Dolce & Gabbana plná růží, potisků i krajek je určená nejen matkám, ale i jejich dcerám a vůbec všem ženám, které chtějí být in a zároveň působit jemně, elegantně a žensky.

Modelkami Dolce & Gabbana proto nebyl nikdo jiný než skutečné maminky se svými vlastními dětmi, jejich sladěné outfity vypadaly naprosto dokonale. Ashleigh Good, jedna z modelek, kterou místo mola nyní plně zaměstnává mateřství, neskrývala své dojetí: "Skoro jsem se rozbrečela, když jsem dostala nabídku na tuto módní přehlídku, je to opravdu zvláštní pocit."

 

Šaty v něžných pastelových barvách zdobí výrazné motivy růží i nepřehlednutelné nápisy, které stejně jako samotné modely tematizují obdiv a lásku k matce i úctu k mateřství. Velmi rafinovaný moderní dopněk pak představují ozdobná sluchátka.

 

Mnoho modelů je vytvořeno z krajky nebo přímo z transparentních materiálů, což je důkazem, že i ženy–matky můžou být krásné a sexy. Pastelové varianty vhodné pro běžné denní nošení večer střídá svůdná černá ve spojení s provokativní rudou.

 

Zdroj obrázků: Style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram