Oslňte na Vánoce pravými perlami

Oslňte na Vánoce pravými perlami

Perly k Vánocům udělají ženám radost. Poradíme, jak správný dárek z přírodních perel vybrat. 

Jednoduché. Krásné. Tradiční. Takové jsou perly jako dárek pro ženy. I po desítkách let si mezi ženami drží velkou popularitu. Na rozdíl od velké části jiných šperků nejsou vyráběné strojově, nýbrž jsou darem přírody, konkrétně perlorodek. Jedná se tak nejen o nádherný dárek, ale také o dárek kvalitní a jedinečný. Někdy se hlavně mladší ženy mylně domnívají, že se pro ně perly nehodí. Myslí si, že je nosí přednostně starší ženy, a kdyby si je vzala žena mladá, působila by příliš usedle. Nechte nás tento mýtus vyvrátit. Pravé perly se hodí pro všechny ženy bez výjimek. Stačí si jen zvolit správný typ a barvu perly

 

Jak vybrat správně?

Podle barvy pleti a vlasů - ženám s tmavými vlasy sluší světlé odstíny, tedy perly bílé, světle růžové, bledě modré a šedé. Na druhou stranu na blondýnkách se světlejší pletí více vyniknou tmavší perly, které dokážou podtrhnout jejich přirozenou krásu a zároveň samy vyniknou. Vybírejte mezi tmavě modrou, černou, hnědou, fialovou a šedou. Tato pomůcka by vás však neměla příliš svazovat. I blondýnkam slušejí světlé perly, stejně jako brunetkám tmavé.

Podle typu postavy - aby perly dámě opravdu padly a cítila se s nimi komfortně, neměly by být příliš okázalé. Pro štíhlé a ženy drobnější postavy se hodí maximálně perly střední velikosti. Šperk musí ženě padnout a dodávat sebevědomí, proto i tentokrát platí, že méně může být více.

 

Zaručený tip na Vánoce?

Když vezmete v úvahu předchozí rady při výběru, chybu pod vánočním stromečkem jistě neuděláte s perlovým náramkem. Vezměte však v úvahu také to, zda obdarovaná náramky nosí. A minimalistické bílé perlové náušnice? Vhodný dárek pro dceru, kamarádku, sestru, švagrovou, maminku i babičku. Navíc si je může dovolit opravdu téměř každá. Vánoční dárky pro ženy vyřešené.

 

buka.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram