Osmany Laffita se vrátil na scénu v plné síle

Osmany Laffita se vrátil na scénu v plné síle

Kubánský návrhář Osmany Laffita se vrátil na přehlídkové molo a opět sklízel obrovské ovace. Tentokrát zaplnil Obecní dům v Praze.

Osmany Laffita se po tříleté odmlce opět ukázal veřejnosti v plné síle a na přehlídkovém mole v Obecním domě v rámci charitativního večera společnosti Central Group plného hvězd, představil ostře nabitou kolekci dámské, současně ale i pánské módy pro sezónu Podzim/Zima 2015-16.

Za návratem kubánského návrháře působícího v Čechách stála obrovská potřeba ukázat svou tříměsíční práci čítající na 93 modelů, včetně pánských kreací, které se v tomto případě staly tedy spíše součástí opulentní show, než praktickými, přesto do konceptu přesně zapadajícími modely.

Bohatě zdobená saka, šortky ze sametu či barevné overaly by si totiž nejspíš osvojili jen ti nejodvážnější. Kdo ale Osmanyho tvorbu zná, dobře ví, že milovník okázalých show a hojnosti dokáže vždy něčím překvapit.

Přestože se pánové v podzimní kolekci budou muset spokojit s „málem“, dámy si rozhodně přijdou na své, protože obsáhlost a variabilita jsou v této části kolekce neuvěřitelné. Desítky modelek předvedly za zpěvu linoucího se z úst Sámera Issy  sofistikované sametové topy doplněné o transparentní šifón, pestře vzorované overaly a luxusní večerní šaty.

Ty ostatně právem patří k Osmanyho chloubám. Vždyť to byly právě večerní šaty a róby, které mu vynesly největší slávu nejen v tuzemských podmínkách, ale i v zahraničí.

Finále, v němž se zaskvěl i sám mistr Karel Gott, patřilo ale hlavně svatebním šatům, které za hurónských ovací předvedla netradičně baculatá modelka.

Závěrem jen můžeme dodat, že tříleté čekání na tvorbu Osmanyho Laffity se skutečně vyplatilo a přestože se takové čekání může někdy zdát nekonečné, rádi si zas na ni počkáme.

 

Zdroj: Osmany Laffita

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram