Outfit na festival: trendy, variabilní i pohodlný

Outfit na festival: trendy, variabilní i pohodlný

Letošní festivalová sezona právě začíná, je tedy nejvyšší čas opatřit si několik nezbytných kousků pro tuto příležitost. A jak vybírat? Jednotlivé části outifu by měly být moderní, hravé, snadno kombinovatelné a praktické.

Bavlněným topem zkráceného střihu v letní barvě letos určitě nic nezkazíte a v tomto případě už vůbec ne. Pokud se náhle ochladí, nebo zaprší, můžete triko značky Vero Moda doplnit téměř čímkoliv a stále budete vypadat dobře.

Nebojte se ale ani šatů. Zkuste nádherný rozkvetlý model značky H&M s asymetrickým výstřihem, ke kterému můžete obout jak jednoduché gumové žabky, tak trendy perforované kozačky.

Softshellové a šusťákové bundy nechte tentokrát doma a pro případ deště si raději přibalte módní khaki parku. Ideální dostatečně dlouhou variantu s odepínatelným kožíškem koupíte např. v Topshopu.

I na festivalu potřebujete mít stále při sobě spoustu věcí. Místo příliš elegantní kabelky nebo až moc sportovního batohu zvolte tentokrát roztomilý pytel, ve kterém jste jako malá nosila převlečení do tělocvičny. Tento lesklý zelený seženete na Asos.com.

Nezapomeňte ani na další doplňky, kromě slunečních brýlí, šátku a klobouku nebo kšiltovky si vezměte i jeden výraznější šperk. Velmi slušivý bude např. bižuterní náhrdelník z polyvore.com s korálky různých velikostí, tvarů i odstínů.

Zdroje obrázků: vogue.co.uk, zoot.cz

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram