Outfity celebrit na Coachella 2018

Outfity celebrit na Coachella 2018

Coachella 2018 je v plném proudu a my pro vás máme outfity celebrit, které ho letos navštívily.

Coachella je jedním z nejznámějších světových hudebních festivalů pořádaným od roku 1999 v Kalifornii. Vedle hudby je známý také pestrostí svých návštěvníků a jejich outfitů. Nejedná se o extrémy jako na festivalu Burning man, ovšem i tak je to pořádná podívaná. Ani letos na pódiu nechybí zvučná jména jako Beyoncé, The Weekend, Eminem, Kygo nebo také Cardi B. Známými osobnostmi se to nehemží jen na pódiu, ale i mimo něj. Jaké byly jejich outfity?

ANDÍLCI VICTORIA SECRET

Modelky z Victoria Secret jsou absolutní Coachella stálicí. Ať vyrazí společně nebo samostatně, narazíte na ně téměř na každé fotce. Romee Strijd letost vyrazila v kroužkovaných průsvitných šatech, které doplnila vysokými kozačkami. Další den oblékla trochu sportovnější model; krajkové body s průstřihy. Sara Sampaio vsadila na jemné ženské outfity, nás nejvíce zaujaly černé transparentní šaty s výšivkou. Naopak Alessandra Ambrosio předvedla svou oblibu v indiánských prvcích; jeansová bunda s barevnými třásněmi skvěle doplnila pruhované, háčkované kraťasy. Zklamáním nebyly ani Joan Smalls a Taylor Hill.

KARDASHIAN x JENNER KLAN

Mezi návštěvníky Coachelly už několik let nechybí ani ženy z Kardashianovic klanu. Letos na festival zavítaly Kourtney, Kendall a Kylie. Zatímco Kendall sáhla po sportovním outfitu; kapsáčích a cropped topu, Kourtney zvolila zelenou elastickou soupravu a lá cyklista, Kylie oblékla hnědé latexové kalhoty a bundu.

SESTRY GIGI A BELLA HADID

Gigi ani Bella nechybí na žádné velké události, Coachellu si proto rozhodně nenechaly ujít. Jeden den vyrazily společně v outfitech jako pro dvojčata. Gigi i Bella zvolily džíny a tělové cropped topy. Druhý den sice vyrazila každá zvlášť, obě však oblékly kombinaci mini kraťasů a bílého topu.

MODELKY A ZPĚVAČKY

Modelky z Victoria Secret nebyly jediné, které byly na Coachelle k vidění. Potkat jste mohli například Hailey Baldwin v džínách a krajkovém cropped topu a Emily Ratajkowski v bílých košilových šatech. Modelka Winnie Harlow vsadila na sportovní outfity. Jeden den v černém Nike crop topu a džínových šortkách, druhý den v krajkovém kompletu; legíny a podprsenka. Zpěvačky jste mohli vidět nejen na pódiu, ale i mimo něj. Pozornosti rozhodně neušla Rita Ora, která vsadila na all black kombinaci. Australská rapperka Iggy Azalea oblékla džínové kraťasy a bílý zkrácený top. Ve výstředních modelech se objevila Rihanna.

vogue.com, elle.com,
harpersbazaar.com, thesun.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram