Ozdoby na culíky a copánky - jak je nosit a nepřipomínat dítě?

Ozdoby na culíky a copánky - jak je nosit a nepřipomínat dítě?

Stylové doplňky do vlasů nabírají na popularitě. My vám poradíme, jak je zakomponovat do vašich účesů bez toho, abyste vypadaly jako malé holčičky.

Ozdoby do vlasů se možná s průběhem přibývajících let propadávají čím dál tím níže ve vašem seznamu, co si na vlasy kdy dáte. V honosném světě módy ale právě mašle a jiné vlasové ozdoby prožívají svůj velký comeback. Na módních molech jsme je spatřili právě pro podzim 2015, znovu se objevily i pro období jara 2016. Ale abyste v nich nevypadala jako malá holka, trochu vás nasměrujeme tou správnou cestou, jak je nosit.  


Zůstaňte u jednoduchosti

To je pravidlem číslo jedna. Co se týče velikosti, můžete experimentovat a zkoušet větší i menší mašle a stužky. Barevně zůstaňte skromná a u neutrálních tónů. Červená mašle na temeni hlavy patří Minnie. 

Velké mašle ale nepoužívejte pro vysoké culíky nebo copy. Vyvolala byste nežádoucí efekt. Velké mašle jsou super. Vysoké culíky taktéž. Dohromady by to ale bylo moc.

TIP REDAKCE: Po stylových ozdobách se podívejte v oddělení doplňků H&M nebo na eBayi, kde seženete jeden v přepočtu okolo dvaceti korun.


Probuďte kreativitu

Vrhněte se do neobvyklých materiálů a nevídaných tvarů. Stále ale nezapomeňte na minimalistický náhled. Pro inspiraci si prohlédněte účesy z přehlídkových mol; naposledy se vyznamenala značka Lanvin a především Carolina Herrera, jejímž dílem je právě výše použitá stříbrná stuha omotaná okolo uhlazeného culíku. Podobný doplněk je rozhodně unikátní a minimalistický zároveň. Tudíž splňuje dva základní předpoklady pro to, aby vypadal skvěle, svěže a dospěle. 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram