Pandora – přátelství navždy

Pandora – přátelství navždy

V srpnu 2016 vzdává značka PANDORA hold tomu nejcennějšímu, za čím se ohlížíme, když je nám nejhůř, a sice přátelství. Jaký bude symbol vašeho přátelství?

Přátelství začíná milujícími a věrnými srdci, která bijí věčně. A je to právě tento něžný cit, který se stal v této sezóně před začátkem podzimu 2016 inspirací pro šperky PANDORA, jež jej v sobě odrážejí a vzdávají hold inspirativním hvězdám prostřednictvím zářivých symbolů porozumění, citu a jedinečnosti, které činí osobní styl skutečně osobním.

 

Přátelství NAVŽDY

Pokud máte ve své blízkosti někoho, s kým byste mohli podobné citové vjemy sdílet, a my věříme, že ano, přestože opravdového přátelství je v dnešní době jako šafránu, neváhejte a oslavte jej společně se šperky, které hovoří za vše.

  

POCTA PŘÁTELSTVÍ

Slovy nepopsatelnou poctu přátelství jistě dokonale vystihne symbol oddanosti – dvojitý přívěsek určený jen těm nejlepším kamarádkám navždy, který lze rozdělit a sdílet. Aby původní vyjádření nabylo na významu, třpytí se šperk srdíčky a je opatřen nápisem „BFF“ (Best friends forever). 

Slova VŽDY TU BUDU PRO TEBE zůstanou jen slovy, ale přívěsek nebude jen přívěskem. Ten je především krásným symbolem přátelství. Sladká srdíčka ze sterlingového stříbra a růžové glazury s nápisy „Nejlepší přátelé“ a „Vždy tu budu pro tebe“ lze společně nosit na řetízku nebo náramku. Stejně tak se ale o ně můžete podělit s nejlepší kamarádkou.

 

TŘPYTIVÉ HVĚZDY

Buďte součástí jedinečných souhvězdí přátelství jasně zářících na náramcích, jež jsou klasikou, inspirované přívěsky z řad znamení zvěrokruhu zdobená stylizovanými ilustracemi, rytinami a oblohou plnou vzorů hvězd, symbolizujících milované, důvěrné přátele a jejich osobnost. Nebo zvolte symboliku, která je výrazem přátelství se špetkou třpytivě růžových kubických zirkonií na přívěsku Láska a přátelství, který je kombinován s podobně krásným klipem Srdce nekonečná a přívěskem Přátelé navždy...

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram