Pánové připoutejte se, přijíždí Lalique For Bentley

Pánové připoutejte se, přijíždí Lalique For Bentley

Pro skutečné znalce a muže, kteří se domnívají, že už mají vše, právě přijíždí křišťálově modrý Laligue For Bentley Blue Crystal Edition.

Pod slovem Bentley si jistě nevybavíme nic jiného než luxusní, nádherné, nadupané a také velice drahé auto, o jehož přítomnosti ve vlastní garáži sníme a toužíme. Ale proč zůstávat pouze v automobilovém průmyslu, když se hranice tradičního luxusu dají posouvat i dál?

Britská automobilka nyní nově nabízí opravdovým fajnšmekrům parfém Lalique for Bentley Blue Crystal Edition, jehož pořizovací cena hravě překoná částku 3 000 liber, což je pořádná dávka luxusu za 100 ml flakón. Ovšem, ne ledajaký. Ten je totiž vyroben z křišťálu, ozdoben kultovním symbolem Bentley, tedy okřídleným B a uložen do dřevěné krabičky vykládané exotickým dřevem a světlou kůží.

Samotná dřevitá vůně, jejíž základ tvoří vetiver, doplněný o tóny růžového pepře, jalovce, cedrového dřeva a kadidla, bude v přímém prodeji zastoupena omezeným počtem 499 flakónů, přičemž cena jednoho se v londýnském obchodě Harrods může přehoupnout přes 3 500 liber, tedy cca 125 000 Kč.

                              Laligue For Bentley Blue Crystal Edition

 

Zdroj: dailymail

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram