Pánové, víte jak nosit bomber i v zimě?

Pánové, víte jak nosit bomber i v zimě?

Bomber si získal popularitu nejen u žen, ale i u mužů. A v jejich případě nejen na podzim, ale i v zimě. Poradíme, jak ho nosit i v chladném počasí. 

Oprostěte se od myšlenky, že bomber se nosí jen na podzim, skvěle se totiž hodí i na mírnější zimu. Hlavním pomocníkem bude teplý svetr nebo huňatá mikina, kterou natáhnete pod bomber a bude vám teplo. Pochopitelně nemáme na mysli tenoučké bombery, které by neposloužily proti chladu ani o teplých letních večerech, bavíme se o pořádných prošívaných typech. Pokud ještě nemáte žádný z podzimu, koukněte se po nějakém khaki nebo tradičně černém či tmavě modrém - nejvíce ho unosíte. 

Kromě teplé vrstvy pod bomber existuje ještě možnost teplé vrstvy přes něj. Tenčí bomber vypadá skvěle pod koženou bundou nebo zimním kabátem spolu se zakasanými džíny do vyšších bot. Spojení moderního městského stylu s pohodlím a trochu streetstylovým nádechem vytváří ceněnou souhru. Nezapomeňte na čepici a šálu a na zimu jste vybaveni. Móda je hra. Není třeba se trápit tím, že někdo řekl, že bomber je na podzim. Od teď už je i na zimu. Hlavně že vám v něm bude teplo. 

pinterest.com 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram