Pánské blond platinové přelivy jsou novým stylovým trendem

Pánské blond platinové přelivy jsou novým stylovým trendem

Pánové, zbystřete! Nové trendy ve vlasovém stylingu jsou tady. V Hollywoodu totiž frčí platinová, a tak jsme pro vás připravili několik tipů, abyste se i vy mohli cítit jako americké celebrity.

Ačkoli platí, že každý národ a etnikum má vlastní ideály krásy, ženy napříč kontinenty se shodují, že blond vlasy rozhodně dělají sexy muže každého věku, pleti a postavy. A tuto barvu si můžou dovolit muži všech profesí, od kalifornského surfaře přes severského boha Thora po manažera mezinárodního podniku či váženou celebritu. Krása blond vlasů nezná hranic, a zvláště pak projeví-li se jako módní trend. A tato chvíle právě nastala. Vlasový stylisté hlásí návrat blond platinové mezi oblíbené pánské barvy vlasového stylingu. Tento trend odstartoval již na začátku letošních prázdnin herec a zpěvák Zac Efron. Byť to není jediná pánská celebrita, která by si vlasy radikálně změnila na blond, Zac Efron dokázal, že to on je hlavním influencerem pánského vlasového stylingu. A tak jsme se vám rozhodli přinést několik tipů, jak můžete nadčasově obměnit svůj účes v duchu blond platina. Inspirovali jsme se při tom, kde jinde než v Hollywoodu.

1. Na Zaca Efrona, prosím

Ano, přesně tak tohle "platinové šílenství" začalo. Autorem účesu je Joel Torres, kreativní ředitel TIGI, a Zac Efron se jeho prací pochlubil na svém Instagramu na začátku letošních prázdnin. Kdo je velkým fanouškem tohoto zpěváka a herce, jistě ví, že Zacovi není obměna vlasového stylingu vůbec cizí. Prošel si dlouhými uhlazenými vlasy s ofinou přes dredy až po tyhle nádherné platinové vlny. Do šediva zbarvená blond krásně kontrastuje s tmavou barvou vousů a obočí.

2. Winter is coming

Tato blond přechází z platiny do světle bílé blond. Bílou blond označuje většina stylistů jako sezónní barvu a takhle ji například využil minulý rok herec Ansel Elgort. Na tento přeliv si však musíte dát pozor, hodí se spíše ke kratším sestřihům a čím delší vlasy máte, tím více se vystavujete nebezpečí, že vás barva udělá starším, takže opatrně.

 

3. Mixovaná blond

Pete Davidson je známým spolutvůrcem pořadu Saturday Late Night Show, ale lidé ho znají spíše jako přítele a snoubence zpěvačky Ariany Grande. Právě ona byla iniciátorem trochu retro stylizovaného účesu, který vůbec nebyl raritou v devadesátkách minulého století. Pokud jej však chcete zasadit do trendy looku, nechte si vlasy sestříhat jako delší a využijte klidně více odstínů blond.

4. Platinové vlny

Pro platinové vlny s velkým podílem tmavých kořínků se rozhodl zpěvák Zayn Malik. Tento styl v sobě skrývá jednoduchou krásu. Pokud máte tmavý odstín, tento styl vám pomůže zachovat vaši přírodní barvu. Navíc při správném zachování delšího sestřihu vám barva opticky přidá i na objemu. Z praktického hlediska pak nemusíte řešit odrůstající kořínky.

5. Krátký účes, velká změna

A pokud se necítíte na velký šok pro vaše vlasy (i okolí), ale přesto byste chtěli zářit s platinovou barvou, nechte se inspirovat hercem Jonahem Hillem. Ten zvolil krátký sestřih a platinovou blond se zlatavým nádechem. Navíc si nechal zesvětlit i vousy, a tak tato změna je sice viditelná, ale jakoby vše zapadalo do sebe.

People; The Trend Spotter; Instagram

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram