Pánské hity v obuvi na léto od Bati

Pánské hity v obuvi na léto od Bati

Uvolněné boty i k elegantním outfitům, pečlivě propracované oxfordky nebo také barevné tenisky. Baťa nabízí mnoho druhů obuvi i pro muže a co si vyberete už je jen na vás. 

Do vyhřátých ulic města a k džínovým šortkám se určitě hodí barevné tenisky. Pravá kůže vydrží i náhlou přeháňku a především se dokáže přizpůsobit vaší noze. Vybrat si můžete mezi královskou modrou, khaki nebo cihlově červenou, vždy s prvkami v kontrastní barvě. V kolekci B ME, kterou prodejny Baťa prodávají, naleznete tenisky v bílé barvě zkombinované s letními pastelovými odstíny blankytné i žluté. Podrážku mají ohraničenou podobně jako klasické espadrilky. 

 

O espadrilkách jsme se už zmínili. Skvělé kecky na teplé počasí vypadají výborně k džínovině i k teplákům. Vytvoříte s nimi naprosto uvolněný a ležérní look a nebo díky nim "rozbijete" look elegantní. Espadrilky totiž letos jednoznačně patří do must-haves. Značka B ME si s nimi vyhrála a vyrobila je hned ve dvou provedení - plátěné a semišové, oboje v přírodních tónech. 

 

Pro ty z vás, kteří s z práce nehnete ani v létě, jsou skvělým obutím klasické šněrovací boty. Baťa je představil v elegantním semišovém podání. Místo po černé ale sahněte raději po tmavě modré nebo šedé - rozzáříte s nimi tak outfit. Designéři se vyřádili na podrážce, kde místo jednolité barvy udělali proužek. Zapomenout bychom neměli ani na (kožené) oxfordky s důmyslným prošíváním, které si jistě oblíbíte. Zajímavé jsou dírky, které tvoří krajkový detail.

 

Jaký styl bot je na léto ten váš?

Zdroj: Bata.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram